fbpx

Dua Lipa: Κι όμως ξέρεις πολύ καλά το νέο αγόρι της πετυχημένης τραγουδίστριας!

by Trends Team

Αν γράψω μια λίστα με τα μεγαλύτερα girl crushes, πιθανότατα στην πρώτη θέση να βρίσκεται η Dua Lipa! Όχι άδικα, αφού είναι ένα πανέμορφο, νέο κορίτσι με απίστευτο στυλ και απερίγραπτο ταλέντο!

Και φυσικά, ένα τέτοιο κορίτσι, δεν απασχολεί τα media μόνο με τα τραγούδια της αλλά και με την προσωπική της ζωή. Ιδιαίτερα μετά τον χωρισμό της από τον κούκλο chef Isaac Carew, οι οποίοι είχαν μια μακροχρόνια σχέση!

instagram.com/dualipa

Τo ζευγάρι έβαλε τέλος στη κοινή τους ζωή και διάλεξαν διαφορετικούς δρόμους στις αρχές του καλοκαιριού. Αφορμή ήταν το βεβαρυμμένο πρόγραμμα της τραγουδίστριας, αλλά αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το ζευγάρι χωρίζει.

 

View this post on Instagram

 

gonna miss you big time ???? c ya soon babylove xx

A post shared by Dua Lipa (@dualipa) on

Η διαφορά είναι πως η Dua Lipa προχώρησε και βρίσκεται σε μια νέα σχέση. Παρά το σύντομο χρονικό διάστημα, επέλεξε να δημοσιοποιήσει τη νέα σχέση, μιας και το νέο της αγόρι είναι γνωστό μοντέλο.

Δες ποιο είναι το αγόρι της Dua Lipa:

metro.co.uk

O Anwar Hadid είναι ο νέος σύντροφος της διάσημης post star εδώ και λίγους μήνες. Ο μικρός αδερφός της Gigi και της Bella Hadid, εργάζεται επίσης στον χώρο της μόδας ως μοντέλο.

Φαίνεται πως είναι αυτός που έκανε την πρώτη κίνηση! Αφού μόλις έμαθε από την αδερφή του Gigi, που είναι φίλη με την τραγουδίστρια, ότι χώρισε της ζήτησε να βγούνε ραντεβού και η ίδια δέχτηκε!

harpersbazaar.com

Αρχές Ιουλίου, ο φακός των paparazzi απαθανάτισε την Dua Lipa και το νεαρότερο μέλος της οικογένειας Hadid, σε ένα μουσικό festival να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται. Κάτι που επιβεβαίωσε ότι τελικά δεν είναι μόνο φίλοι!

 

View this post on Instagram

 

Bubble hearts 4 @marcjacobs ????

A post shared by Dua Lipa (@dualipa) on

Έπειτα, έκαναν μαζί αρκετές κοινές εμφανίσεις και οι ίδιοι ανεβάζουν φωτογραφίες μαζί στους λογαριασμούς τους στα social media! Αποδεικνύοντας είναι ακόμη μαζί, περνάνε καλά και ίσως να είναι κάτι περισσότερο από ένα καλοκαιρινό έρωτα!

Εσένα πώς σου φαίνεται το νέο ζευγάρι του Hollywood;