fbpx

Έβελυν Καζαντζόγλου: Δες το comment που έκανε ο “πρώην” της στη φωτογραφία της!

by Trends Team

Αν έχεις προσέξει το Instagram της Έβελυν Καζαντζόγλου, τότε θα έχεις παρατηρήσει πως ανεβάζει καθημερινά απίστευτες φωτογραφίες. Έχει φτάσει τα posts της σε επαγγελματικό επίπεδο, αποδεικνύοντας πως παίρνει σοβαρά αυτό που κάνει.

Ένα ακόμη τέτοιο post ανέβασε και στις 4 Σεπτεμβρίου με την ίδια να κρατάει ένα λαχταριστό παγωτό. Αν και παρέλειψε να γράψει λεζάντα, φρόντισε ο Τζωρτζ Παπακώστας, ο μέχρι τώρα σύντροφος της να γράψει κάτι.

Δες πιο κάτω:

fthis.gr

Η Έβελυν  Καζαντζόγλου και ο Τζωρτζ Παπακώστας ήταν ένα από τα πιο ταιριαστά και όμορφα ζευγάρια της showbiz, με τη σχέση τους να διαρκεί περίπου 8 μήνες.

gossip-tv.gr

Αν και πέρασαν μαζί το καλοκαίρι, με την έναρξη του φθινοπώρου, διέρρευσαν οι φήμες για χωρισμό του ζευγαριού. Με τους δύο τους να διαλέγουν χωριστούς δρόμους!

Όμως, με το comment του Τζωρτζ στην τελευταία φωτογραφία της Έβελυν, “Hey you” και με το emoji που έχει καρδούλες στα μάτια, τα πράγματα αλλάζουν.

Φαίνεται πως ο διάσημος chef θέλησε να βάλει τέλος στις φήμες αυτές και να διαψεύσει τον χωρισμό! Το ζευγάρι όχι μόνο δεν χώρισε αλλά είναι μαζί, ερωτευμένοι!

Εσύ τι λες, δεν είναι πολύ ταιριαστό ζευγάρι;