fbpx

Γιόρτασε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με την πιο cool προσφορά!

by Trends Team

Εσύ γιορτάζεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Και αν ναι πού προτιμάς να την περνάς και τι επιλέγεις για φαγητό;

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να περάσεις τη συγκεκριμένη ημέρα στο σπίτι, χαλαρά με το αγαπημένο σου πρόσωπο, παρακολουθώντας την ταινία που προγραμματίζατε να δείτε εδώ και λίγο καιρό, αλλά δε βρίσκατε ώρα!

Χαλάρωσε, μη μαγειρέψεις εκείνο το βράδυ, και απλά μπες στην ιστοσελίδα της Domino’s και παράγγειλε την αγαπημένη σου pizza!

Μάθε περισσότερα για την cool προσφορά της Domino’s:

Δύσκολα θα μπορείς να αποφασίσεις ποια γεύση θέλεις, αφού όλες είναι πεντανόστιμες! Ωστόσο, κάτι θα διαφέρει εκείνη την μέρα, και αυτό θα είναι φυσικά το σχήμα της πίτσας, αφού θα είναι σε σχήμα καρδιάς! Ναι ναι, καλά διάβασες!

Δεν είναι όμως μόνο αυτό! Αφού εκτός από την Valentina pizza (πίτσα σε σχήμα καρδιάς), η Domino’s σου προσφέρει την πιο cool προσφορά για την περίοδο 13-16 Φεβρουαρίου!

Μπορείς να πάρεις την Valentina pizza και το πεντανόστιμο nutella choco pie στην απίστευτη τιμή των €8,50! 

 

View this post on Instagram

 

Special Valentine’s Giveaway! ???? Κέρδισε διαμονή για ένα βράδυ στο απίθανο Casale Panayiotis Spa Hotel, ένα δώρο για ‘σένα από την Dominos Cyprus! . Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις είναι: • Like τον διαγωνισμό. • Follow @dominoscyprus . • Follow @trends.com.cy . • Tag το άτομο που θες να πας μαζί του! . Ο νικητής του giveaway θα ανακοινωθεί στις 15 Φεβρουαρίου! Good luck everyone!✨ . Απόλαυσε τη Valentina Pizza από την Domino’s σε σχήμα καρδιάς από τις 13-16 Φεβρουαρίου!♥️????

A post shared by Trends.com.cy (@trends.com.cy) on

Κι επειδή η Domino’s ξέρει πώς να γιορτάζει την ημέρα των ερωτευμένων, ετοίμασε σε συνεργασία με το Trends.com.cy το πιο απίθανο giveaway, για να κερδίσεις διαμονή για 1 βράδυ στο Casale Panayiotis Spa Hotel! 

Λάβε μέρος κάνοντας click στο πιο πάνω post! Μην ξεχάσεις να ακολουθήσεις όλα τα βήματα για να ισχύει η συμμετοχή σου!


Κάνε εδώ την προπαραγγελία σου από την Domino’s για τη δική σου πίτσα σε σχήμα καρδιάς από τις 10 Φεβρουαρίου!

Δεν είναι η πιο cool προσφορά και ο πιο cool διαγωνισμός;