fbpx

GNTM 3: Υπάρχει και 2ο ζευγάρι μέσα στο σπίτι εκτός από τον Σήφη και την Μαρινέλα!

by Trends Team

Στο επεισόδιο της προηγούμενης εβδομάδας, που παρακολουθήσαμε, είδαμε να αποκαλύπτουν οι διαγωνιζόμενοι πως ο Σήφης και η Μαρινέλα ήρθαν πιο κοντά και ότι δεν είναι μόνο φίλοι!

Αυτό βέβαια δεν το παραδέχτηκαν στην camera τα παιδιά, ωστόσο είπαν ότι νιώθουν πολύ άνετα ο ένας με τον άλλο! Ποιοι άλλοι όμως εκτός από αυτούς τους δύο είναι σε σχέση;

Μάθε πιο κάτω:

Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου, υπάρχει ακόμη ένα επιβεβαιωμένο ζευγάρι μέσα στο σπίτι του GNTM και αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Αιμιλιανό και τη Μαριαγάπη, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή Happy Day!

Συγκεκριμένα είπε: «Αυτό που μου είπε άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τι γίνεται μέσα στο σπίτι του GNTM, Σήφης και Μαρινέλα και Αιμιλιάνο και Μαριαγάπη, ισχύουν. Αυτό που μου είπαν είναι πως δεν ξέρουν τίποτα για τα δύο άλλα ζευγάρια. Δηλαδή για τη Ρασέλ και τον Έντουαρντ και τη Λία με τον Ανδρέα δε γνωρίζουν κάτι. Μπορεί να υπάρχει κάτι και να μην το έχει πάρει η παραγωγή χαμπάρι».

Είναι και οι δύο πολύ όμορφοι και ταιριάζουν! Για να δούμε πότε θα γίνει η αποκάλυψη του συγκεκριμένου ζευγαριού από τους συμπαίχτες τους!

Εσένα σου αρέσει αυτό το ζευγάρι;