fbpx

Go Nadt’s: Οι δύο Κύπριες που μας μαθαίνουν το mix & match στυλ με τη νέα τους συλλογή!

by Trends Team

Τα 2 mix & match κορίτσια, Νάντια Παλλίδου Παλάζη & Δήμητρα Αθανασίου επιστρέφουν και αυτή την season δυναμικά με την mix & match διάθεση τους.

Fashion is having a mix and match moment—sneakers and skirts, stripes and spots, suede and silk, color blending.

Για το καλοκαίρι 2020 πέρα από την γνωστή τους πλέον σειρά Go Nadt’s handmade mix & match bags by Pulpo creation, σειρά έχει το νέο τους project το Go nadts mix & match fashion by Elenas Fashion Studio.

Μια δυναμική συνεργασία με την γνωστή για τα custom made ρούχα της Έλενα Χαραλάμπους (fashion designer) που προέκυψε μετά από χρονιά γνωριμίας & φιλικής συνεργασίας.

“Σκοπός μας η κάθε συνεργασία να προκύπτει με άτομα που είναι απίστευτα στην ποιότητα της δουλειάς τους, αλλά και στον χαρακτήρα τους έτσι και με την Έλενα μας έδεσε υπέροχα το νέο μας project”, δηλώσανε τα Go Nadt’s Girls.

H νέα σειρά από κιμονό & φούστες:

Μια σειρά που κινείται σε one size μεγέθη με κιμονό & φούστες χιαστές με ζώνες (σε διάφορα σχέδια * κοψίματα), ώστε να ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες των Go nadts girls, με color blending, φαντασία, κρόσσια και καλής ποιότητας υφάσματα.

Παρόλο που τα ρούχα τους είναι handmade, οι τιμές είναι οικονομικές και προσιτές. Πέρα από τα κιμονό, φούστες & τσάντες σε mix & match διάθεση κοντά τους μπορείς να βρεις αξεσουάρ και χειροποίητα κοσμήματα κατόπιν παραγγελίας.

Τέλος να ενημερώσουμε πως ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν T-shirts top με βάτες στους ώμους και stickers μια τάση που επικρατεί πολύ και στις influencers.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τα social media τους:

Facebook & Ιnstagram