fbpx

Η ΙΚΕΑ καλωσορίζει τον Φεβρουάριο φέρνοντας τη φύση μέσα στο σπίτι μας!

by Trends Team

Η βιωσιμότητα αποτελεί για την ΙΚΕΑ προτεραιότητα και είναι το βασικό χαρακτηριστικό των νέων προϊόντων που παρουσιάζει τον Φεβρουάριο του 2020.

Ανανεώστε τον προσωπικό σας χώρο με μια μεγάλη συλλογή από έπιπλα, διακοσμητικά και λευκά είδη φιλικά προς το περιβάλλον.

Μάθε περισσότερα πιο κάτω: 

Μοντέρνα έπιπλα, αλλά και πιο παραδοσιακές ρουστίκ επιλογές που συνδυάζουν την δημιουργικότητα και την πρωτοπορία, με την ταπεινότητα και τη βιωσιμότητα και δημιουργούν ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.

Το ντουλάπι με καθρέπτη KORNSJÖ είναι ιδανικό για το χολ αλλά και για κάθε δωμάτιο. Ο μεγάλος στρογγυλός καθρέπτης φωτίζει τον χώρο και είναι ιδανικός για έναν τελευταίο “έλεγχο” πριν βγείτε έξω.

Ανακαλύψτε επίσης τις κουρτίνες-φίλτρο αέρα, GUNRID, που καθαρίζουν τον αέρα στο σπίτι χωρίς να χρησιμοποιούν ηλεκτρικά ή περίπλοκα συστήματα φίλτρων.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη τεχνολογία, αφού το ύφασμα της κουρτίνας έχει μία επίστρωση από υλικό με βάση από ορυκτά με αποτέλεσμα να αντιδρά στο φυσικό φως και να εξουδετερώνει συστατικά που μολύνουν τον αέρα. Η κουρτίνα χρησιμοποιεί ενέργεια από το φυσικό φως για να μετατρέψει εναέρια οργανικά μικροστοιχεία σε καθαρό αέρα.

Δημιουργήστε έναν ιδανικό χώρο ξεκούρασης και χαλάρωσης στο υπνοδωμάτιό σας που θα σας κάνει να νιώθετε πως βρίσκεστε στη φύση με την παπλωματοθήκη PRAKTBRÄCKA διακοσμημένη με όμορφα σχέδια λουλουδιών. Απολαύστε την απαλότητα και τη ζεστασιά γνωρίζοντας ότι προέρχεται από 100% βαμβάκι βιώσιμων πηγών. Ακόμα μια επιλογή για την κρεβατοκάμαρά σας, είναι η παπλωματοθήκη JUNIMAGNOLIA σε γήινους τόνους με μοτίβο λουλουδιών.

Η σειρά KÄPPHÄST με τα χαρούμενα μοτίβα μετατρέπει τον ύπνο σε διασκέδαση για τους μικρούς μας φίλους. Τα λευκά είδη της σειράς είναι φτιαγμένα από 100% βαμβάκι βιώσιμων πηγών και περιλαμβάνουν ευφάνταστα σχέδια, όπως ποδήλατα, ελέφαντες, αρκούδους και τρένα.

Εάν ανήκετε στην κατηγορία ανθρώπων που εργάζονται στο σπίτι, η ψηλή και καμπυλωτή πλάτη της πολυθρόνας BINGSTA είναι ιδανική επιλογή, ενώ το νέο σκαμπό σχεδιαστηρίου LIDKULLEN με τον έξυπνο μηχανισμό, θα σας βοηθήσει να υιοθετήσετε μια πιο υγιή στάση σώματος.

Δημιουργήστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο καθιστικό του σπιτιού σας με το καπέλο φωτιστικού οροφής TORARED, που διαχέει ένα ζεστό φως δημιουργώντας διακοσμητικές σκιές στο δωμάτιο και προσδίδοντας ένα φυσικό ρουστίκ στιλ στον χώρο. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο φωτιστικό, καθώς είναι φτιαγμένο από φύκια με φυσικές χρωματικές εναλλαγές, είναι πλεγμένο στο χέρι από έμπειρους τεχνίτες και αποτελεί μια βιώσιμη επιλογή διακόσμησης. Επιπρόσθετα, θα βρείτε μία μεγάλη συλλογή διακοσμητικών, όπως βάζα, δίσκους σερβιρίσματος και χειροποίητα καλάθια που θα φέρουν τη φύση στο σπίτι σας.

Ανακαλύψτε όλες τις νέες σειρές στο κατάστημα ΙΚΕΑ ή στο ΙΚΕΑ.com.cy.
https://www.ikea.com.cy/neo/
ΙΚΕΑ ζούμε μαζί!