fbpx

Η νέα elegant συλλογή της Βανέσσας Χατζηιωσήφ απευθύνεται σε όλες τις bride-to-be!

by Trends Team

Η νέα Bridal Collection 2019 του brand «The Robe Romance» είναι και αυτή τη φορά μια ωδή στον ρομαντισμό. Η φετινή bridal συλλογή γάμου του brand αποτελείται από 4 exclusive designs που απευθύνονται σε κάθε σύγχρονη νύφη.

Η πιο δημοφιλής ρόμπα ακούει στο όνομα «Lacey», και συνδυάζει το κλασσικό σατέν σε απόχρωση εκρού με μια πλούσια δαντέλα στα μανίκια και στην βάση στις ίδιες αποχρώσεις. Η ρόμπα αυτή αντικατοπτρίζει τον απόλυτο vintage ρομαντισμό, θυμίζοντάς μας άλλες εποχές.

Παράλληλα η ρόμπα «Pearl», είναι η μόνη ρόμπα στην συλλογή φτιαγμένη από κάτασπρο σατέν, η οποία συνδυάζει διακριτικά την άσπρη δαντέλα ενσωματωμένη στα μανίκια και σε τριγωνικές λεπτομέρειες, αποτελώντας μια μοντέρνα στροφή στην κλασσική «Lacey» ρόμπα. Στην μόνιμη και signature συλλογή του «The Robe Romance», ανήκει και η ρόμπα «Angelina» η οποία εμπνέει μια μοντέρνα αισθητική ρομαντισμού, συνδυάζοντας το σατέν με σιφόν για μια αέρινη θηλυκότητα.

Τέλος, η «Bird of Paradise» ρόμπα, εκπέμπει το απόλυτο glamour αφήνοντας ένα total satin feel από πάνω μέχρι και την ουρά της. Συνδυάστε την με ένα maxi φόρεμα σε σαμπανιζέ nude χρώμα για ένα Χολιγουντιανό αέρα.

Ως σετ, το brand προτείνει το γαλάζιο baby doll από μαλακό τούλι και σατέν το οποίο κυκλοφορεί και σε χρώμα λευκό, εκρού και baby pink, ή τα mini σλιπ φορέματα σε χρυσές και nude αποχρώσεις. Η κάθε νύφη έχει επίσης τη δυνατότητα να δημιουργήσει την δική της ρόμπα και να την τροποποιήσει όπως εκείνη επιθυμεί προσθέτοντας επιπλέον χρώματα, ή λεπτομέρειες.

Βρείτε τις δημιουργίες της Βανέσσας Χατζηιωσήφ και τη νέα bridal συλλογή της στο κατάστημα «The Robe Romance» στην Προμηθέως 14Δ, Λευκωσία, στο Instagram @theroberomance και online στο www.theroberomance.com.