fbpx

Η νέα συλλογή Æther Resort 2019 by TOMMASO x E F I E R I μόλις κυκλοφόρησε!

by Trends Team

Ο δημιουργός του brand TOMMASO, Τουμάζος Χαραλάμπους, σε συνεργασία με τις σχεδιάστριες μόδας Έφη και Εριέττα Μελανίδου, γνωστές ως EFIERI, ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν την πρώτη κοινή τους συλλογή κάτω από τον τίτλο «Æther Resort 2019».

Σύμφωνα με την Θεογονία του Ησίοδου, Æther (αἰθήρ) ονομαζόταν η θεότητα που γεννήθηκε από την ένωση της Νύχτας και του Ερέβους και που στη μυθολογία αντιπροσώπευε την ευτυχία και «αγκάλιαζε» το σύμπαν και τον κόσμο μας.

Με αυτή την ιδέα, της γαλήνιας ένωσης, έτσι προέκυψε και η ένωση/συνεργασία των τριών αυτών σχεδιαστών και η δημιουργία αυτής της «Αιθέριας» συλλογής.

Στην συλλογή, η υψηλή αισθητική και η δημιουργικότητα συναντιόνται και έτσι προκύπτει μια κολεξιόν εναλλακτική και πρωτοποριακή, μια συλλογή genderless η οποία απευθύνεται σε κάθε σύγχρονο boem ταξιδιώτη, σε κάθε άνθρωπο που είναι λάτρης της μόδας, χωρίς να ξεχωρίζει φύλο.

Με ερεθίσματα όπως τα ειδυλλιακά καλοκαιρινά ηλιοβασιλέματα και με αναφορές στο εξωτικό Μαρόκο, οι σχεδιαστές καταφέρνουν να δημιουργήσουν μια συλλογή η οποία αποθεώνει τον sexy μινιμαλισμό και την διαχρονική κομψότητα.

Μέσα από την πρώτη αυτή συνεργασία τους και με υφάσματα υψηλής ποιότητας και υφές που αγκαλιάζουν το σώμα δημιουργώντας ξεχωριστές φόρμες, οι δημιουργοί Τουμάζος Χαραλάμπους και Έφη και Εριέττα Μελανίδου, επαναπροσδιορίζουν το every day chic.

Την ίδια στιγμή, αξίζει να σημειωθεί ότι στην καμπάνια η οποία μόλις κυκλοφόρησε και φέρει την υπογραφή του γνωστού κύπριου φωτογράφου Χάρη Κυπριανού, πρωταγωνιστούν σχεδόν δεκαπέντε γνωστές προσωπικότητες της κυπριακής ζωής, προερχόμενες κυρίως από τον χώρο της μόδας, της ομορφιάς και του design.

Για περισσότερες πληροφορίες: info@tommaso.studio & efieri.eu@gmail.com και στα τηλ. 99474334 & 97873874.

Βρείτε τη νέα συλλογή Æther Resort 2019 by TOMMASO x EFIERI στα showrooms των δημιουργών.

https://www.facebook.com/tommasomenswear/
https://www.instagram.com/toumazoscharalambous/
https://www.facebook.com/efiericlothing/
https://www.instagram.com/efieri/