fbpx

Η PVH Corp. στηρίζει τις προσπάθειες ανακούφισης από τον COVID-19!

by Trends Team

Νέα Υόρκη – 1 η Απριλίου 2020—Η προσφορά είναι ενσωματωμένη στην κουλτούρα της PVH Corp.’s [NYSE:PVH] καθ’ όλη την ιστορία των 140 ετών της, και είναι μέρος του ποιοι είμαστε ως εταιρεία σήμερα. Κατά τη διάρκεια αυτών των πρωτοφανών καταστάσεων, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να σταθούμε ενωμένοι για να στηρίξουμε τους ανθρώπους, τις κοινότητες και τον κλάδο μας.

Το Ίδρυμα PVH δεσμεύει 1 εκατομμύριο δολάρια για την ανακούφιση από τον COVID- 19, συμπεριλαμβανομένης δωρεάς ύψους 100.000 δολαρίων στο Ταμείο Αλληλεγγύης COVID-19 που δημιουργήθηκε από το Ίδρυμα των Ηνωμένων Εθνών και το Swiss Philanthropy Foundation, προς όφελος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και άλλους εταίρους.

«Καθώς δουλεύουμε με την παγκόσμια ομάδα leadership της εταιρείας μας για να συντάξουμε ένα υπεύθυνο πλάνο για την επιχείρησή μας, αποτελεί ένα σημαντικό μέρος των συζητήσεών μας και το πώς θα το εκτελέσουμε ως υπεύθυνοι πολίτες», είπε ο Manny Chirico, Chairman & CEO, PVH. «Δεν υπάρχει οδηγός για αυτή την κρίση, αλλά ξέρω ότι στην PVH έχουμε δυνατές αξίες και σχέσεις με τις κοινότητές μας».

Ως μέρος των άμεσων και συνεχών κεφαλαίων για τη στήριξη του κλάδου μας και των κοινοτήτων όπου εργαζόμαστε και ζούμε, θα συμβάλουμε επιπρόσθετα σε οργανισμούς που αντιμετωπίζουν τις ανάγκες των εργαζομένων της παγκόσμιας εφοδιαστικής αλυσίδας, καθώς και επιχορηγήσεις σε τοπικούς partners και ιδρύματα που αντιμετωπίζουν πιο αποτελεσματικά τις ανάγκες των κοινοτήτων μας.

Ξεκινήσαμε στέλνοντας 2 και πλέον εκατομμύρια τεμάχια από Μονάδες Προσωπικού Προστατευτικού Εξοπλισμού (PPE) που περιλαμβάνουν ρόμπες, μάσκες και ασπίδες προσώπου στο Σύστημα Υγείας Montefiore στη Νέα Υόρκη για να υποστηρίξουμε τους εργαζομένους στον τομέα της υγείας.

Μέσω του Associate Relief Fund, οι εργαζόμενοι στην εταιρεία, στα καταστήματα λιανικής και στις αποθηκών στις ΗΠΑ, οι οποίοι υφίστανται οικονομικές δυσκολίες εξαιτίας του COVID-19, μπορούν να λάβουν δωρεές με σκοπό την παροχή οικονομικής βοήθειας. Το Ίδρυμα PVH θα συνεχίσει να συνδέεται με τις δωρεές στις ΗΠΑ και τον Καναδά μέσω ενός αντίστοιχου προγράμματος.

Εκτός από τη δέσμευσή μας ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων, η PVH είχε επίσης συνεισφέρει στον Κινεζικό Ερυθρό Σταυρό με ποσό αξίας 2M RMB (≈ 275.000 δολάρια ΗΠΑ), καθώς και συνεισφορά 50.000 δολαρίων στο A Common Thread, την πρωτοβουλία του CFDA / Vogue Fashion Fund για την παροχή υποστήριξης και την ενίσχυση της ευαισθητοποίησης προς όλους στην Αμερικανική κοινότητα μόδας που έχουν επηρεαστεί από την πανδημία COVID-19.

Η Calvin Klein και η Tommy Hilfiger έχουν δωρίσει προϊόντα στις Η.Π.Α. και την Ολλανδία για να υποστηρίξουν τους εργαζόμενους στην πρώτη γραμμή της υγειονομικής περίθαλψης και θα συνεχίσουν να δίνουν προϊόντα όπου υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη και μεγαλύτερο αντίκτυπο. Η Calvin Klein είναι επίσης founding partner και χορηγός του COVID-19 Global LGBTIQ Emergency Fund της OutRight Action International.

Αναγνωρίζουμε ότι μπροστά μας υπάρχει ένας μακρύς δρόμος. Θα μοιραζόμαστε μαζί σας οτιδήποτε νεότερο στους αβέβαιους αυτούς καιρούς που διανύουμε και θα καθορίσουμε τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να επιτύχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα προκειμένου να συνεχίσουμε να οδηγούμε τον κόσμο της μόδας ένα βήμα μπροστά.