fbpx

Η TOMMY HILFIGER ΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ MOVING FORWARD TOGETHER

by Trends Team

Η Tommy Hilfiger, που ανήκει στον όμιλο PVH Corp., ανακοινώνει την άφιξη της νέας καμπάνιας για τη σεζόν Άνοιξη 2021, η οποία περιστρέφεται γύρω από την ομπρέλα του Moving Forward Together, για να χτίσει ένα καλύτερο αύριο. Στην καμπάνια πρωταγωνιστεί ένα diverse cast ακτιβιστών που όλοι «μάχονται» υπέρ μιας κοινωνίας που Δεν Σπαταλά Τίποτα και Καλωσορίζει τους Πάντες. Μέσα από την καμπάνια, οι πρωταγωνιστές μοιράζονται τις προσωπικές τους ιστορίες και το ταξίδι τους υπέρ του ακτιβισμού και εμπνέουν το κοινό να δημιουργήσει ένα πιο θετικό και αισιόδοξο μέλλον.

«Βρισκόμαστε σε ένα πολύ σημαντικό σημείο της ιστορίας μας και γι’ αυτό το λόγο πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να κινηθούμε μαζί για να αφήσουμε έναν καλύτερο κόσμο στις επόμενες γενιές», είπε ο Tommy Hilfiger. «Είμαι περήφανος που η φετινή συλλογή εκπροσωπείται από ένα τόσο υπέροχο και diverse cast ανθρώπων, οι οποίοι ενσωματώνουν απόλυτα τo μήνυμα της συλλογής».

Η νέα Spring 2021 TOMMY HILFIGER καμπάνια αποτυπώνει τους πρωταγωνιστές στο μέρος που ο καθένας νιώθει πιο άνετα, φορώντας το αγαπημένο τους look και κάνοντας αυτό που αγαπούν. Το diversity και η ποικιλία της καμπάνιας καθρεφτίζει την πληθώρα διαφορετικών κοινοτήτων που συνθέτουν την κάθε κοινωνία, ενώ το castφωτογραφήθηκε σε τοποθεσίες όπως Λος Άντζελες, Λονδίνο, Παρίσι, Βερολίνο και άλλες, από τους φωτογράφουςClara Balzary, Joshua Woods, Jana Gerberding, Ken Ngang και Tom Johnson. Το cast αποτελείται από τους:

  • Indya Moore (Η.Π.Α.): Ηθοποιός, ακτιβίστρια και μοντέλο που δυσκολεύτηκε πολύ να βρει ‘τον εαυτό’ της, μέχρι που ανακάλυψε το θρυλικό New York ballroom scene.
  • Compton Cowboys (Η.Π.Α.): Μία κολεκτίβα που εκπροσωπεί την κοινότητα της θεραπευτικής ιππασίας, ιδρυμένη από τους ακτιβιστές Randy Savvy, Stoner Mane και Kee, που συστήνουν στα νέα παιδιά του L.A. ένα εναλλακτικό lifestyle.
  • Jameela Jamil (Ηνωμένο Βασίλειο): Ηθοποιός, ραδιοφωνική παραγωγός, μοντέλο, συγγραφέας και ακτιβίστρια υπέρ του body positivity, η οποία έχει ιδρύσει την πλατφόρμα και podcast “I Weigh” με σκοπό τη δημιουργία μιας ασφαλούς κοινότητας για τις γυναίκες.
  • Kiddy Smile (Γαλλία): DJ, χορευτής, παραγωγός, που υποστηρίζει το self-expression και καλεί την επόμενη γενιά να αγκαλιάσει τη διαφορετικότητα.
  • Mogli (Γερμανία): Τραγουδίστρια, στιχουργός, παραγωγός, σχεδιάστρια και ακτιβίστρια που υποστηρίζει την ευγένεια και την αλληλοϋποστήριξη προς την κοινωνία και τον πλανήτη.
  • Tom Grennan (Ηνωμένο Βασίλειο: Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν τραγουδιστής και στιχουργός, που προσφέρει στην κοινωνία υποστηρίζοντας ενέργειες υπέρ της ψυχικής υγείας.
  • Monica Guo (Κίνα): Ιδρυτικό μέλος της Κινέζικης εθνικής ομάδας surf που προκαλεί τα στερεότυπα και δημιουργεί νέες ευκαιρίες για τις νέες γενιές με το all-girls σχολείο surf.

Η Spring 2021 TOMMY HILFIGER collection περιλαμβάνει μία ποικιλία sustainable υλικών και παραγωγικών μεθόδων, όπως η EcoVero Viscose, ο ανακυκλωμένος πολυεστέρας με χαμηλό αποτύπωμα, το ύφασμα Lyocell, το οργανικό βαμβάκι και το BioCool που προέρχεται από φυτά, υποστηρίζοντας τη δέσμευση της μάρκας για μία πιο βιώσιμη ανάπτυξη.

Σχετικά με τη SARKK ΑΒΕΕ

Η εταιρεία SARKK ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1998 με στόχο την αποκλειστική διανομή της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, την Βουλγαρία, την Αλβανία, τη Βόρεια Μακεδονία και τη Μολδαβία. Τα προϊόντα διατίθενται μέσα από καταστήματα TOMMY HILFIGER, Shop-in-Shop, Outlet, το tommy.com καθώς και ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων σημείων πώλησης.

Από την 1η Ιουλίου 2019, η SARKK ΑΒΕΕ ανέλαβε αποκλειστικός διανομέας και Franchise Partner για το brand CALVIN KLEIN στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία.

Έχοντας πάντα ως στόχο την υγιή ανάπτυξη και με γνώμονα την εταιρική κοινωνική ευθύνη, η SARKK ABEE με σταθερά και σίγουρα βήματα αποτελεί μία από τις πιο υγιείς εταιρίες του κλάδου, που εξαπλώνεται κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.


Σχετικά με την Tommy Hilfiger

Στο brand portfolio της Tommy Hilfiger, περιλαμβάνονται οι σειρές TOMMY HILFIGER και TOMMY JEANS. Οι συλλογές TOMMY HILFIGER είναι από τις πιο αναγνωρισμένες premium designer lifestyle συλλογές στον κόσμο. Εστιάζουν στον σχεδιασμό και την εμπορία ποιοτικών ειδών ένδυσης και ειδικότερα tailored και sportswear συλλογές για άνδρες, capsule και sportswear συλλογές για γυναίκες, παιδικές συλλογές, συλλογές denim, underwear (εσώρουχα και πιζάμες), υποδήματα, τσάντες και αξεσουάρ. Ακόμα, μέσω επιλεγμένων licensees, η Tommy Hilfiger προσφέρει lifestyle προϊόντα όπως γυαλιά, ρολόγια, αρώματα, μαγιό, κάλτσες, μικρά δερμάτινα είδη, οικιακά προϊόντα και είδη ταξιδιού. Η σειρά TOMMY JEANS αποτελείται από προϊόντα jeanswear καθώς και υποδήματα για άνδρες και γυναίκες. Η συλλογή συμπληρώνεται από μία ευρεία γκάμα από τσάντες, αξεσουάρ και αρώματα.