fbpx

Jóia Jewellery: Πάρε τα αγαπημένα σου κοσμήματα για άνοιξη/καλοκαίρι με 15% έκπτωση!

by Trends Team

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από το να φοράει μια γυναίκα τα αγαπημένα της κοσμήματα και να νιώθει όμορφα με τον εαυτό της και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Άλλωστε είναι γνωστό ότι τα κοσμήματα είναι ο “καλύτερος φίλος” κάθε γυναίκας. Είναι επίσης γνωστό, ότι οποιοδήποτε outfit, όσο τέλειο και αν είναι, δε θα είναι ολοκληρωμένο χωρίς κοσμήματα.

Γι’ αυτό εμείς, ξέρουμε ακριβώς πού να σου προτείνουμε να πας για να βρεις τα πιο λαμπερά και ταυτόχρονα fashionable κοσμήματα!

Στο Jóia Jewellery φυσικά, ένα κατάστημα που βρίσκεται στην καρδιά της Λευκωσίας (πάροδος Μακαρίου)! Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφερόμαστε στο Jóia Jewellery, και αυτό επειδή είναι ένα από τα αγαπημένα μας καταστήματα.

Η ποικιλία στα κοσμήματα, τα οποία είναι κυριώς φτιαγμένα από ασήμι 925 και άλλα μέταλλα, οι προσιτές τιμές, αλλά και η εξυπηρέτηση, είναι τα στοιχεία που θα σε κερδίσουν και θα σε κάνουν να προτιμήσεις το κατάστημα ξανά και ξανά!

Στις 2, 3 και 4 Μαΐου το Jóia Jewellery γιορτάζει τα δεύτερα του γενέθλια και μόνο για αυτές τις μέρες θα μπορείς να πάρεις τα αγαπημένα σου κοσμήματα σε ακόμα πιο προσιτές τιμές.

Επισκέψου το κατάστημα, δοκίμασε μοναδικά κοσμήματα, δες ποια trends κυριαρχούν φέτος την άνοιξη και όχι μόνο, και πάρε ό,τι διαλέξεις με έκπτωση 15%!

Κάποια από τα trends που κυριαρχούν στα κοσμήματα:

Chokers και καδένες

Οι καδένες στον λαιμό, χρυσές ή ασημένιες, είναι οι ιδανικές για να απογειώσεις ακόμα και το πιο απλό σου outfit! Επέλεξε διάφορα μήκη, και σπάσε τα στερεότυπα, φορώντας χρυσό με ασημί χρώμα μαζί!

Αν θέλεις να βάλεις και σκουλαρίκια, τότε σίγουρα επέλεξε αυτά που είναι στον ίδιο χρωματισμό με τα κοσμήματα που θα βάλεις στον λαιμό.

Βέβαια, για να είσαι ακόμα πιο στυλάτη, συνδύασε το αγαπημένο σου χρυσό choker μαζί με τις καδένες σου! Θα πετύχεις το τέλειο “layering necklaces”! 

Είναι ίσως το μεγαλύτερο trend φέτος στα κοσμήματα! Εκτός από το ότι απογειώνει ακόμα και το πιο απλό look, σε κάνει να δείχνεις super stylish και κομψή!

Κοσμήματα με χρώμα

Σίγουρα τα μονόχρωμα χρυσά κοσμήματα είναι πολύ ωραία, αλλά αυτά με το χρώμα έχουν άλλη χάρη!

Το πράσινο με το χρυσό είναι ο απόλυτος συνδυασμός. Τα συγκεκριμένα κοσμήματα ταιριάζουν και την άνοιξη/καλοκαίρι, αλλά και το φθινόπωρο/χειμώνα. Είναι in-fashion και τις 4 εποχές.

Στο Jóia Jewellery θα βρεις πολλές επιλογές σε σχέδια και χρώματα. Είναι ό,τι πιο  fashionable για τη φετινή σεζόν!

Τα κοσμήματα με χρώμα, θα σου προτείναμε να τα φορέσεις με έντονο κόκκινο lipstick και bold βλεφαρίδες, για να δείχνεις ακόμα πιο εντυπωσιακή!

Statement σκουλαρίκια

Μετάτρεψε το απλό σου look σε κάτι πολύ κομψό, φορώντας statement σκουλαρίκια! Τα μεγάλα, έντονα σκουλαρίκια ήταν ανέκαθεν ανάμεσα στα fashion trends της άνοιξης και του καλοκαιριού!

Φέτος όμως, έχουν την τιμητική τους, αφού στα ρούχα επικρατεί περισσότερο η απλότητα. Άρα πώς θα κάνεις το κάθε outfit look σου να ξεχωρίσει; Μα φυσικά φορώντας statement σκουλαρίκια!

Βρες το Jóia Jewellery στην οδό Μπουμπουλίνας, 35, 1061, πάροδος Μακαρίου στην Λευκωσία, τηλ. 22 317586.

Μη χάσεις το “2 years anniversary party” στις 2, 3 και 4 Μαΐου για να πάρεις τα πιο fashionable κοσμήματα με έκπτωση 15%.

Ακολούθησε το Jóia Jewellery στα social media:

Facebook || Instagram