Το περασμένο Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουνίου, με αφορμή τα πρώτα γενέθλια του online shop MA WARDROBE οι δύο φίλες αλλά και συνέταιροι Μαρία Αριστείδου και Αντωνία Κουνούνη πραγματοποιήσαν το πρώτο τους pop up shop και μας έδειξαν την καλοκαιρινή τους collection!
Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να αποκτήσουν κομμάτια από την καλοκαιρινή συλλογή που σχεδιάζουν τα 2 κοριτσια, αλλά και κομμάτια από πολλά brands όπως NEON ROSE, Wednesday’s Girl, SiBelle Fahion, Marine Tales, E-outfit επωφελώντας 15% σε όλα τα κομμάτια.
Δες εδώ ποιοι παρευρέθηκαν:

Δεν μπορούμε να παραλείψουμε την καινούργια τους συνεργασία με την artist Nina Morari και τα υπέροχα t-shirts με one-line drawings τα όποια έγιναν sold out από την πρώτη τους κυκλοφορία.