fbpx

Madwalk 2019: Αυτές είναι οι συνεργασίες που θα συζητηθούν πολύ φέτος!

by Trends Team

Το μεγαλύτερο event στην Ελλάδα που γιορτάζει τη μόδα έρχεται και πάλι! Το MadWalk 2019 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project είναι το φαντασμαγορικό show που συνδυάζει μουσική και μόδα και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1η Απριλίου!

Θα πραγματοποιηθεί για 9η συνεχόμενη χρονιά, αποδεικνύοντας πως είναι ένας γερός θεσμός που το κοινό του ανυπομονεί κάθε φορά να παρακολουθήσει. Φέτος, για πρώτη φορά δε θα δούμε στην σκηνή τη Μαίρη Συνατσάκη στο ρόλο της παρουσιάστριας.

Το ρόλο αυτό έχει αναλάβει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που φέτος έχει στρέψει τα φώτα πάνω της. Είτε έχει να κάνει με τα τηλεοπτικά της βήματα, είτε ακόμη και με τις προσωπικές τις επιλογές!

Οι ανατρεπτικές συνεργασίες όμως είναι αυτές που κλέβουν πάντα τις εντυπώσεις, αλλά φυσικά και τα πρωτότυπα looks που θα πρωταγωνιστήσουν στο catwalk!

Μάθε περισσότερα για την πιο fashionable βραδιά:

Σάκης Ρουβάς – Marina Jungwirth

Ο Σάκης Ρουβάς δεν μπορεί να λείπει από το φετινό MadWalk όπου θα συνοδεύει το catwalk της Celia Kritharioti Haute Couture. Δε θα είναι μόνος όμως, αφού στο πλευρό του θα έχει τη Marina Jungwirth, την παίκτρια του Voice που μας κέρδισε με τη φωνή της!

Καλομοίρα

Μετά από πολύ καιρό, η Καλομοίρα θα εμφανιστεί στην σκηνή! Έπειτα από τόσα χρόνια αποχής προτίμησε την σκηνή του MadWalk, και όχι άδικα! Θα συνοδεύει το ελληνικό brand BSB!

Εβελίνα Παπούλια – Aphrodite

Μια συνεργασία που δεν περιμέναμε να δούμε και μας έκανε τρομερή εντύπωση ήταν αυτή της Εβελίνας Παπούλιας και της κόρης της Αφροδίτης Λιάντου! Ένα δίδυμο που θα συζητηθεί πολύ! Η μάνα και κόρη θα κάνουν το δικό τους act για την εταιρία Noxzema!

Ελένη Φουρέιρα

Όταν μιλάμε για show δεν μπορούμε να μην συμπεριλάβουμε την Ελένη Φουρέιρα, που κάνει κάθε φορά είναι ανεπανάληπτη! Αυτή τη φορά θα βρεθεί στην σκηνή του MadWalk για ένα φιλανθρωπικό act της εταιρίας BSB!

Το opening του φαντασμαγορικού show μόδας θα κάνει η παρουσιάστρια της βραδιάς, Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το hip-hop τραγουδιστή FY. Ενώ, τη βραδιά θα κλείσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός!

Εσύ θα παρακολουθήσεις το φετινό MadWalk;