fbpx

Μάθε ποια καταστήματα θα ανοίξουν στο The Mall of Cyprus!

by Trends Team

Εδώ και μερικούς μήνες το The Mall of Cyprus ανακαινίζεται, έτσι ώστε να υποδεχτεί νέα καταστήματα! Μέχρι τώρα δε γνωρίζαμε ποια θα είναι αυτά, με ένα post όμως μας έλυσαν την απορία!

Μέσα από το Instagram επέλεξαν να ανακοινώσουν μερικά από τα καταστήματα που θα ενταχθούν στο πρώτο mall της Κύπρου. Συγκεκριμένα, θα προστεθούν ακόμη 30 καταστήματα που θα ικανοποιούν γυναίκες, άντρες και παιδιά!

Δες ποια είναι αυτά:

Τα καταστήματα που αναμένουμε να δούμε σύντομα στο The Mall of Cyprus όσον αφορά τη γυναικεία μόδα είναι το Dorothy Perkins, Wallis, Lynne, Tezenis, Kem, Socks & Tights.

Αλλά και καταστήματα που θα ικανοποιούν και άντρες και γυναίκες όπως Nautica, Marks & Spencer, Adidas, Athlokinisi. Φυσικά θα βρούμε και είδη για το σπίτι στο Flying Tiger.

Ταυτόχρονα θα βρεις το Holland & Barrett, το οποίο είναι κατάστημα με προϊόντα υγιεινής διατροφής, όπως είναι οι βιταμίνες, τα συμπληρώματα και όχι μόνο.

Αναμένουμε να μάθουμε ποια θα είναι τα υπόλοιπα καταστήματα που θα συμπληρώσουν την shopping εμπειρία μας στο The Mall of Cyprus!

Stay tuned για περισσότερα νέα!