fbpx

Mira Boutique: Βρες καλοκαιρινά ρούχα και αξεσουάρ από αγαπημένα brands με έκπτωση 20%!

by Trends Team

Κάθε γυναίκα θέλει να έχει τη δική της αγαπημένη boutique! Θέλει να νιώθει σίγουρη ότι εκεί θα βρει ρούχα και αξεσουάρ που της ταιριάζουν. Η Mira Boutique είναι μια boutique που μπορεί να ικανοποιήσει το στυλ κάθε γυναίκας.

Θα την βρεις σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Λάρνακας, στην οδό Ζήνωνος Κιτιέως. Eδώ και 2 χρόνια έχει γίνει μια από τις πιο αγαπημένες boutique της πόλης και όχι μόνο! Γυναίκες από όλη την Κύπρο αλλά και γνωστές Ελληνίδες instagrammers επιλέγουν κομμάτια που θα βρεις στη Mira Boutique!

Στις 6, 7 και 8 Ιουνίου, η Mira Boutique γιορτάζει τα 2 χρόνια λειτουργίας της και δίνει τη δυνατότητα σε όλες μας να αποκτήσουμε κομμάτια από αγαπημένα brands με 20% έκπτωση!

Κάποια από τα brands που μπορείς να βρεις στη Mira Boutique είναι: Tropicana Beachwear, 4 Tailors, Ckontova, Mix & Match Showroom, No Thinkin, Disu, Lovin Cloz, Bitter Coco, Kivos Fashion, See the Sea, Ratt Clothing, Mourtzi Shoes, Goupi Jewellery, Kadena Jewels, PD Paola Jewellery.

Από τα πιο πάνω brands θα βρεις ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε ώρα της ημέρας! Girly φορέματα για τις πρωινές και καθημερινές σου βόλτες, αλλά και πιο βραδινά κομμάτια για τους γάμους και τα events που έρχονται.

Ειδικά τώρα το καλοκαίρι θα ενθουσιαστείς, αφού θα βρεις επίσης μαγιό, καφτάνια, αξεσουάρ παραλίας, κολιέ και βραχιόλια φτιαγμένα από κοχύλια και όχι μόνο!

Δες τι μπορείς να βρεις στη Mira Boutique:

Μαγιό 

Στη Mira Boutique, μπορείς να βρεις τα τελευταία trends στα μαγιό, φυσικά από Tropicana Beachwear! Ολόσωμα μαγιό, μπικίνι, με ένα ώμο, floral, με ruffles, μονόχρωμα ή με prints, ιδανικά για όλους τους σωματότυπους!

Επέλεξε το χρώμα που σου αρέσει περισσότερο και κολακεύει το χρώμα της επιδερμίδας σου, και ετοιμάσου για να ξεχωρίσεις στην παραλία!

Συνδύασε το μαγιό σου με κολιέ και βραχιόλια φτιαγμένα από κοχύλια, για να είσαι ακόμα πιο fashionable στην παραλία ή στο beach bar που θα πας!

Το καφτάνι, το καπέλο αλλά και η πετσέτα που θα επιλέξεις, φρόντισε να είναι σε πιο ουδέτερα χρώματα για να μπορείς να το συνδυάσεις με όλα σου τα μαγιό!

Φορέματα για κάθε περίσταση

Maxi, mini ή και midi φορέματα… Στη Mira Boutique μπορείς να βρεις φορέματα που είναι πάντα up-to-date με τα τελευταία trends!

Να ξέρεις ότι οι τάσεις για το φετινό καλοκαίρι προτείνουν φωτεινά και έντονα χρώματα όπως το πορτοκαλί, το κίτρινο και το πράσινο!

Επίσης, οι άσπρες και πιο nude αποχρώσεις είναι και φέτος στα πιο hot trends, αφού τονίζουν απίστευτα την ηλιοκαμένη επιδερμίδα που θα αποκτήσεις το καλοκαίρι.

Αξεσουάρ

Σίγουρα ξέρεις πως ο καλύτερος τρόπος για να ολοκληρώσεις το look σου είναι να φορέσεις τα σωστά αξεσουάρ.

Και επειδή στη Mira Boutique θα βρεις μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ, φρόντισε να επιλέξεις αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στο δικό σου outfit!

Πρόσθεσε μια ζώνη, βάλε statement κοσμήματα, σκουλαρίκια, βραχιόλια ή κολιέ και να είσαι σίγουρη ότι θα πετύχεις το απόλυτο summerish look!

Αν θέλεις να είσαι σίγουρη για το αποτέλεσμα, επέλεξε ένα ψάθινο καπέλο και ένα κολιέ με κοχύλια και είσαι πανέτοιμη!

Casual ρούχα

Πώς θα πετύχεις το τέλειο καλοκαιρινό casual look; Επέλεξε ένα οποιοδήποτε oversized πουκάμισο και δέσε το για να φαίνεται σαν crop top! Συνδύασέ το με high waisted jeans ή shorts και είσαι έτοιμη για κάθε περίσταση στη διάρκεια της μέρας!

Αν από την άλλη, θέλεις κάτι ακόμα πιο girly, τότε τα mini και maxi φορέματα, τα λινά σετ και πολλά άλλα κομμάτια που θα βρεις στη Mira Boutique, θα σε ευκολύνουν για να πετύχεις ένα στυλάτο casual look!

Βρες τα πιο fashionable κομμάτια με 20% έκπτωση στο καλοκαιρινό event της Mira Boutique στις 6, 7 και 8 Ιουνίου, τόσο στο κατάστημα όσο και online!

Στις 3 μέρες του event θα έχεις επίσης την ευκαιρία να λάβεις μέρος στο καταπληκτικό giveaway που διοργανώνει η boutique! Μια μεγάλη τυχερή θα κερδίσει το πιο summerish box με όλα τα καλοκαιρινά essentials: bikini, καφτάνι, scrunchies, πετσέτα παραλίας, βραχιόλι με κοχύλια και τσαντάκι παραλίας!

Θα τα πούμε εκεί!

Ακολούθησε τη Mira Boutique στα social media:
Facebook  ||  Instagram

Βρες τη Mira Boutique στην οδό 103 Ζήνωνος Κιτέως, 6022, στην Λάρνακα, τηλ. 24629891.