fbpx

Νέα σεζόν, ίδιες ανάγκες για προστασία των ρούχων!

by Trends Team

To καλοκαίρι μας έχει αποχαιρετίσει προ πολλού και αποκτούμε πλέον χειμερινή διάθεση. Τα καλοκαιρινά ρούχα επιστρέφουν στα… άδυτα της ντουλάπας και στην καθημερινή γκαρνταρόμπα μας αντικαθιστούμε τα χειμερινά ρούχα. Οφείλουμε λοιπόν, πριν κλείσουμε τα ρούχα της προηγούμενης σεζόν στο ερμάρι, να τα προστατεύσουμε και να τα διατηρήσουμε στην αρχική τους μορφή.

Ο μεγαλύτερος εχθρός των ρούχων, ο οποίος παραμονεύει ακόμη και το Φθινόπωρο, είναι ο σκόρος. Αυτά τα μικρά έντομα που μοιάζουν με πεταλουδίτσες, έχουν βάλει στόχο να καταστρέψουν την γκαρνταρόμπα μας.

Δεν αποκλείεται, ψάχνοντας εκείνη την μπλούζα που είχατε αγοράσει σε ένα ταξίδι στην Αθήνα ή εκείνο το πουκάμισο που σας είχαν κάνει δώρο και φορέθηκε περίπου ένα εκατομμύριο φορές αλλά δεν το αποχωρίζεστε επειδή είναι το αγαπημένο σας, να βρεθείτε προ μιας δυσάρεστης έκπληξης: να εντοπίσετε μια όχι και τόσο διακριτική τρύπα ή περισσότερες πάνω τους!

Η λύση βρίσκεται στα σκοροαπωθητικά. Τα σκοροαπωθητικά Vapona όχι μόνο δεν επιτρέπουν στο σκόρο να προσεγγίσουν τα ρούχα, αλλά αφήνουν πίσω τους μια διακριτική μυρωδιά λεβάντας. Φυσικά υπάρχει και η επιλογή του άοσμου Vapona το οποίο απωθεί το σκόρο χωρίς να αφήνει κάποια μυρωδιά.

Ο σκόρος δεν είναι έντομο με… προτιμήσεις, γι’ αυτό μην επαναπαύεστε, κινδυνεύει ολόκληρη η ντουλάπα σας! Η δράση των σκοροαπωθητικών Vapona μπορεί να διαρκέσει μέχρι και έξι μήνες έτσι ώστε να μην έχετε συχνά έγνοια και γι’ αυτό.

Τα σκοροαπωθητικά Vapona διατίθενται σε οικονομικές συσκευασίες και φροντίζουν να μην ξαναπλησιάσει ποτέ ο σκόρος τα ρούχα σας.