fbpx

Nikkie Tutorials: Η αποκάλυψη που έκανε η διάσημη YouTuber και σόκαρε τους πάντες!

by Trends Team

Κι όμως φαίνεται πως το 2020 ξεκίνησε κάπως διαφορετικά για αρκετούς YouTubers, αφού όλοι έκαναν αρκετές αποκαλύψεις.

Κάποιοι χώρισαν, βλ. Jeffrey Star, μετά από αρκετά χρόνια σχέσης, κάποιοι αποκάλυψαν πως περιμένουν το 3ο παιδάκι σε λίγες μέρες και πως το είχαν κρυφό τόσο καιρό, βλ. Ace Family και κάποιοι άλλοι πάλι όπως η Nikkie έκανε μια αποκάλυψη που ίσως να μην περίμενε κανείς.

Δες πιο κάτω:

Μετά από 12 χρόνια στο YouTube, η Nikkie αποκάλυψε πως είναι transgender και ότι ήθελε να το πει για να απελευθερωθεί, αλλά δεν ήξερε πότε ήταν η σωστή στιγμή.

Τον τελευταίο καιρό όμως δεχόταν απειλές μέσω email από κάποιους που γνώριζαν την ιστορία της, ότι θα αποκαλύψουν ποια πραγματικά είναι.

Γι’ αυτό και η ίδια αποφάσισε ότι ήθελε να μιλήσει από μόνη της για το συγκεκριμένο θέμα κι έτσι κι έγινε.

Συγκεκριμένα, είπε ότι πάντα φερόταν σαν κορίτσι, και δεν καταλάβαινε γιατί έπρεπε να της κόβουν τα μαλλιά της κοντά ή γιατί έπρεπε να φοράει παντελόνια, ενώ της άρεσε να κάνει μανικιούρ και να ασχολείται με πιο κοριτσίστικα πράγματα.

Instagram: @nikkietutorials

Έτσι, στην ηλικία των 6 χρονών λέει πως άφησε τα μαλλιά της να μεγαλώσουν, και στην ηλικία των 7 χρονών άρχισε να φοράει μόνο κοριτσίστικα ρούχα. Και σε αυτό βοήθησαν οι καθηγητές της αφού ήταν όλοι πολύ υποστηρικτικοί, αλλά και η μαμά της εννοείται η οποία ήταν πάντα δίπλα της σε όλα!

Στην ηλικία των 19 καθώς ήταν ήδη στο YouTube, έκανε την φυλομετάβαση. Αυτό που λέει και η ίδια: “Είμαι η NikkieTutorials, είμαι η Nikkie. Είμαι εγώ. Δεν χρειαζόμαστε ταμπέλες.” Και αυτό είναι που πρέπει να κρατήσουμε!

Περίμενες μια τέτοια αποκάλυψη;