fbpx

Nikkie Tutorials: Η διάσημη YouTuber και makeup artist αρραβωνιάστηκε!

by Trends Team

Με περισσότερους από 12 εκατομμύρια subscribers στο YouTube και followers στο Instagram, η Nikkie Tutorials είναι μια από τις πιο πετυχημένες YouΤubers και Influencers της εποχής μας!

Είναι άμεση με το κοινό της, έχει απίστευτο χιούμορ και ο αυθορμητισμός της είναι μερικά από τα πράγματα που σε κάνουν να θες να την ακολουθήσεις!

Παρόλα αυτά, δε μοιράζεται στα social media πολλές προσωπικές της στιγμές! Έτσι, δεν μπορούσαμε παρά να ξαφνιαστούμε όταν αποκάλυψε στο Instagram ότι έχει αρραβωνιαστεί τον αγαπημένο της!

Μάθε περισσότερα:

 

View this post on Instagram

 

YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. ????????????????????????????✨

A post shared by NikkieTutorials (@nikkietutorials) on

Η διάσημη makeup artist βρίσκεται στην Ιταλία, για διακοπές με το αγόρι της. Εκεί ήταν λοιπόν, όπου αποφάσισε ο Dylan να κάνει την πιο ρομανική πρόταση της ζωής του!

Το caption κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε η Nikkie ήταν απλά αξιολάτρευτο “YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. YES. ????????????????????????????✨”. Αποδεικνύοντας πόσο χαρούμενη είναι γι’ αυτή την εξέλιξη στη ζωή της!

Από τα λίγα που έχει αποκαλύψει για το αγόρι της, πλέον αρραβωνιαστικό της, είναι ότι της έχει αλλάξει τη ζωή προς το καλύτερο! Και οι λίγες προσωπικές στιγμές που έχει δημοσιεύσει στα social media, ήταν στιγμές ευτυχίας και αυθορμητισμού!

Διαβάζοντας στα comments στο τελευταίο της post θα δεις πως οι followers της χάρηκαν πολύ για εκείνη! Έτσι, δε θα μπορούσαμε να μη χαρούμε κι εμείς με την ευτυχία της διάσημης Nikkie!

Τώρα, ανυπομονούμε να μάθουμε λεπτομέρειες για το γάμο, εσύ;