fbpx

Ο καλοκαιρινός, INCREDIBLE, διαγωνισμός του Nicosia Mall!

by Trends Team

Αυτό τον Ιούνιο, τα ψώνια στο Nicosia Mall δεν είναι μόνο συναρπαστικά, είναι και ταξιδιάρικα!

Ένα incredible καλοκαίρι ξεκίνησε στο Nicosia Mall. Γιατί μέχρι τις 30 Ιουνίου, με αγορές €30 και άνω, μπαίνετε στην κλήρωση για ένα ταξιδιωτικό κουπόνι αξίας €2000 για πακέτα διακοπών από το Xenos Travel.

Επιπλέον, κάθε Σάββατο του Ιουνίου από τις 16:00, όσοι συμμετέχουν στην κλήρωση για το κουπόνι, κερδίζουν και  μια συμμετοχή στο Spin & Win, για να διεκδικήσουν στη στιγμή, καλοκαιρινά δώρα!

Τα δώρα που θα κληρωθούν στους διαγωνισμούς Spin & Win συμπεριλαμβάνουν  εκπλήξεις με καλοκαιρινή διάθεση, από τα καταστήματα του Nicosia Mall.

Ανάμεσα τους περιλαμβάνονται δώρα από τα Public, Grand Optical, Skitsas Optical, Ojo, Travel Stories, Costas Theodorou, Get Out, Beauty Line, Kipling, Crocs, Calzedonia, Tezenis, Reef, North Face, Caffe Nero, Coffee Berry, Costa Coffee, Starbucks, Cremoso και La Galerie.

Για να γιορτάσει την έναρξη του διαγωνισμού το Nicosia Mall, έχει συμπεριλάβει στο πρώτο Spin & Win που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1/06 στις 16:00, ένα ακόμη υπέροχο δώρο!

1 διπλό αεροπορικό εισιτήριο οικονομικής θέσης μετ’ επιστροφής προς Χανιά, προσφορά από το Xenos Travel.

Κάντε λοιπόν τις αγορές σας για κάθε καλοκαιρινή εξόρμηση, δοκιμάστε απίθανες δροσιστικές γεύσεις και αφήστε όλα όσα σας προσφέρει το Nicosia Mall να σας συνεπάρουν!

Με τον μεγαλύτερο αριθμό επώνυμων καταστημάτων κάτω από την ίδια στέγη, η εμπειρία των αγορών στο Nicosia Mall είναι πάντα μοναδική και φτιαγμένη στα μέτρα σας και ενισχύεται με την παρουσία brands που βρίσκονται κατά αποκλειστικότητα στο Nicosia Mall.

Κάντε βουτιά για ανανέωση, δροσιά και απίστευτες εκπλήξεις! Μόνο στο Nicosia Mall.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τους όρους των διαγωνισμών, επισκεφθείτε το nicosiamall.com