fbpx

Ο Schwarzkopf σας καλωσορίζει στον κόσμο του στυλ με τα ολοκαίνουρια Got2b!

by Trends Team

Η GPM-Henkel Ltd φέρνει στην κυπριακή αγορά την πιο hot σειρά styling σε διεθνές επίπεδο, Got2b από τον Schwarzkopf. Προσκαλώντας σας στον κόσμο του στυλ και της διαφορετικότητας με μαλλιά που θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε από το πλήθος!

Τα Got2b είναι μια από τις πιο trendy σειρές προϊόντων styling ιδανική για να αναδείξεις την προσωπικότητά και το ατομικό σου look. Θα σου ανοίξουν το δρόμο για ένα κόσμο δημιουργικότητας και στυλ.

Αυτό θα το καταλάβεις από την πρώτη κιόλας φορά που θα τα χρησιμοποιήσεις! Από τον όγκο στην λάμψη, από το ισχυρό κράτημα στα καρφάκια, την τέχνη του επιμελώς ατημέλητου look, του classic αλλά και το look του surfer που μόλις βγήκε από τη θάλασσα.

Ανάλογα με το στυλ που θέλει ο καθένας να πετύχει, υπάρχει πάντα ένα προϊόν που ταιριάζει στις ανάγκες του. Είσαι active; Ή μήπως smart professional; Θες να είσαι sexy όλες τις ώρες της μέρας; Ανέδειξε τη δημιουργικότητά σου και ξεχώρισε χάρη στην ολοκαίνουργια σειρά προϊόντων Got2b από την Henkel.

Οι γυναίκες που θέλουν να αναδείξουν τη θηλυκότητά τους! Με τα Got2b 2sexy μπορούν να πετύχουν το εντυπωσιακό styling που επιθυμούν αφού χαρίζουν μαλλιά με όγκο και κράτημα που διαρκεί. Για ολοήμερη λάμψη των μαλλιών διάλεξε τα προϊόντα Got2b #OhmyNude και δες τα μαλλιά σου να αποκτούν το shiny look που πάντα επιθυμούσες!

Αν πάλι ζητάς ένα προϊόν το οποίο θα περιποιηθεί τα ατίθασα μαλλιά σου. Ένα  προϊόν που θα δώσεο στις μπούκλες σου τον όγκο και το κράτημα που χρειάζονται χωρίς να φριζάρουν, τότε το Got2b #twisted είναι ιδανικό για εσένα!

Το καινοτόμο brand του Schwarzkopf θα είναι σίγουρα ένα από τα αγαπημένα σου καλοκαιρινά αξεσουάρ. Χάρη στο θαλασσινό αλάτι που περιέχεται στην σύνθεση του Got2b beach matt. Μορείς να δημιουργήσεις καυτά styling που παραπέμπουν σε παραλία σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα!

Οι hipster, οι rock τύποι, οι συντηρητικοί, οι trendy ή ακόμα και οι πιο sophisticated άντρες θα λατρέψουν τα Got2b! Mε το σωστό προϊόν και με λίγες μόνο κινήσεις οι άνδρες μπορούν να αποκτήσουν ένα super look. Ένα look με μεγάλη διάρκεια που θα αναδείξει τη μοναδικότητά τους!

Για μια ακόμα φορά ο Schwarzkopf δημιουργεί προϊόντα που σε κάνουν να ξεχωρίζεις και να απελευθερώνεις τη δημιουργικότητά σου!