fbpx

Πάρε τις συσκευές σου από τα καταστήματα Stephanis & κέρδισε εξοπλισμό αξίας €4000!

by Trends Team

Λίγο πριν φύγει το καλοκαίρι, φρόντισε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου με ενέργεια, καλή διάθεση και θετικότητα, για να είσαι πανέτοιμος/η να επιστρέψεις πίσω στην καθημερινότητά σου από Σεπτέμβρη!

Το τέλος του καλοκαιριού πρέπει να σε βρει ανανεωμένο/η! Ξεκίνα κάνοντας μια μικρή αλλαγή στον δικό σου προσωπικό χώρο! Θα δεις πόσο θετικά θα σε επηρεάσει και πόσο πιο όμορφα θα νιώσεις!

Πάρε τις ηλεκτρικές συσκευές που ήθελες τόσο καιρό και το αμελούσες! Τώρα είναι η ευκαιρία σου, αφού με κάθε συσκευή Remington, BEURER, Russell Hobbs, Morphy Richards και Dyson που αγοράζεις από τα καταστήματα Stephanis, μπαίνεις στην κλήρωση για να κερδίσεις εξοπλισμό σπιτιού αξίας €4000!

Mάθε περισσότερα πιο κάτω:

Πώς να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό

Για να μπορείς να διεκδικήσεις τον εξοπλισμό σπιτιού αξίας €4000, θα πρέπει να αγοράσεις από τα καταστήματα Stephanis, μια συσκευή από τα brands: Remington, BEURER, Russell Hobbs, Morphy Richards και Dyson από τις 21/06/2019 μέχρι τις 31/08/2019.

Μπορείς να συμμετέχεις περισσότερο από μια φορές στον διαγωνισμό, αγοράζοντας περισσότερες από μια συσκευές. Φρόντισε όμως, να πάρεις ξεχωριστές αποδείξεις για την κάθε σου αγορά.

Επίσης, για να λάβεις μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να είσαι κάτοχος της κάρτας My Stephanis card, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην online φόρμα του διαγωνισμού. 

Αν δε σε βολεύει να περάσεις σε ένα από τα καταστήματα Stephanis, τότε πολύ απλά μπορείς να παραγγείλεις τις συσκευές που θέλεις από την ιστοσελίδα http://www.stephanis.com.cy/.

Τι περιλαμβάνει ο εξοπλισμός σπιτιού αξίας €4000

Κάποια από τα μεγάλα δώρα που θα κερδίσεις αν είσαι ο μεγάλος νικητής είναι η ασύρματη σκούπα Dyson V8 Αbsolute, ο στεγνωτήρας μαλλιών Dyson Supersonic, η καρέκλα massage Beurer MG206, το σίδερο μαλλιών Remington Keratin Intelligent Straightener S8598 και το Remington Personal Groomer PG6150.

Και αυτά είναι μόνο πέντε από τα 25+ δώρα που μπορείς να διεκδικήσεις μέσα από τον καταπληκτικό αυτό διαγωνισμό!

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 21/06/2019 και λήγει στις 31/08/2019. Ο νικητής του διαγωνισμού θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικώς!

Εσύ τι λες; Θα αγοράσεις τις αγαπημένες σου συσκευές;