fbpx

Power of Love: Χώρισε το μοναδικό ζευγάρι που άντεξε τόσο καιρό μαζί!

by Trends Team

Το πρώτο Power of Love ήταν κι αυτό που έφερε τον πανικό στα τηλεοπτικά δεδομένα! Κάθε ζευγάρι που δημιουργήθηκε μέσα από το παινχίδι απασχόλησε πολύ και μερικά από αυτά ακόμη τραβάνε την προσοχή του κοινού!

Αυτή τη φορά, με ένα δυσάρεστο νέο, καθώς ο Δώρος Παναγίδης και η Αθήνα Χρυσαντίδου έριξαν τίτλους τέλους. Ένα ζευγάρι που ξεχώρισε μέσα στο παιχνίδι με τις εκρήξεις αγάπης αλλά και τους έντονους καυγάδες τους.

Φαίνεται πως η Αθηνά όμως έδωσε τέλος στην σχέση της με το Δώρο και θέλησε να το μοιραστεί με τους followers της μέσα από τα social medias.

Μάθε περισσότερα πιο κάτω:

Η Αθηνά ανέβασε στο Instagram ένα story για να ανακοινώσει στο κοινό της τον χωρισμό της με τον Δώρο. Ξεκαθάρισε πως εκείνη έδωσε τέλος στη σχέση τους, χωρίς όμως, να δώσει περεταίρω λεπτομέρειες για τα αίτια του χωρισμού.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον μέχρι πρόσφατα αγαπημένο της, Δώρο που υπήρξε σημαντικό κομμάτι στη ζωή της. Παρόλα αυτά, δεν επιθυμεί να βρίσκεται στη ζωή της πια.

 

View this post on Instagram

 

Καλό μήνα και από εμάς !! ????

A post shared by Athina Xrisantidou (@athina_xrisantidou) on

Το τελευταίο post που ανέβασε η Αθηνά στο προφίλ της στο Instagram με το Δώρο ήταν πριν περίπου δύο μήνες. Ενώ, ο Δώρος έχει να ανεβάσει φωτογραφία με την Αθηνά από τις αρχές του Ιανουαρίου.

Κι αυτός με τη σειρά του ανέβασε ένα story, για να ευχαριστήσει τους fans που τους στήριξαν σαν ζευγάρι, αλλά και την ίδια την Αθηνά.

Δηλώνοντας, μάλιστα πως δεν πρόκειται να αλλάξει η άποψη του για εκείνη, μιας και είναι μια από τις σπανιότερες ψυχές που γνώρισε ποτέ.

Όπως θα διάβασες εδώ, ο Δώρος και η Αθηνά ήταν ένα από τα 2 ζευγάρια που άντεξε η σχέση τους κι εκτός του ριάλιτι. Να σου θυμίσουμε, πως οι δύο τους αποφάσισαν να φύγουν οικειοθελώς από την εκπομπή για να ζήσουν τον έρωτα τους.

Μπορεί, ο Σωκράτης και η Κυριακή να είναι ακόμη μαζί, όμως ο Δώρος και η Αθηνά ήταν περισσότερο καιρό μαζί, μιας και η σχέση τους αναπτύχθηκε από νωρίς στο παιχνίδι.

Εμείς, ελπίζουμε να έχουν πάρει τη σωστή απόφαση για τους ίδιους. Σίγουρα, θα έχουν τους λόγους τους που έπαψαν να είναι πια ζευγάρι!

Εσύ περίμενες αυτό τον χωρισμό;