fbpx

Revlon PhotoReady Candid: Η νέα ολοκληρωμένη σειρά σου δίνει άψογο φυσικό αποτέλεσμα!

by Trends Team

Σας παρουσιάζουμε τη NEA ολοκληρωμένη σειρά PhotoReady Candid της Revlon! Με αντιοξειδωτικά και αντιρρυπαντικά συστατικά που ενισχύουν την επιδερμίδα χαρίζοντας ένα άψογο φυσικό αποτέλεσμα!

Η νέα σειρά περιλαμβάνει:

PHOTOREADY CANDID NATURAL FINISH ANTI-POLLUTION FOUNDATION – Εμπνευσμένο από τα προϊόντα περιποίησης προσώπου, αυτό το φον ντε τεν είναι κρεμώδες και χαρίζει άμεση ενυδάτωση στην επιδερμίδα σαν μια ενυδατική κρέμα.

Γίνεται ένα με το δέρμα ενώ ταυτόχρονα παρέχει μέτρια κάλυψη που χαρίζει φυσικό αποτέλεσμα και διαρκεί όλη μέρα.

Περιέχει την αντιοξειδωτική, αντι-ρυπαντική δύναμη της βιταμίνης Ε συν τα anti-bluelight συστατικά για να βοηθήσει στην προστασία του δέρματος από τους περιβαλλοντικούς στρεσογόνους παράγοντες που αντιμετωπίζουμε κάθε μέρα. Σε μια ειδική συσκευασία με pump, που κάνει την κάνει την εφαρμογή πιο γρήγορη και εύκολη. Βρείτε το σε 9 αποχρώσεις.

PHOTOREADY CANDID ANTIOXIDANT CONCEALER – Φτιαγμένο με την ίδια φιλοσοφία του φον ντε τεν, τα αντιοξειδωτικά, αντιρρυπαντικά και anti-bluelight συστατικά του, βοηθούν στη μείωση των σημείων της γήρανσης και την πρόληψη των επιβλαβών επιπτώσεων της ρύπανσης. Η κρεμώδες υφή του σε συνδυασμό με το ειδικά σχεδιασμένο πινέλο του που μιμείται το σχήμα ενός δάκτυλου, καμουφλάρει εξαιρετικά τις σακούλες κάτω από τα μάτια και τους μαύρους κύκλους.

Προσθέτει όμως και κάτι περισσότερο από ένα απλό καμουφλάρισμα στα μάτια, καθώς είναι εγχυμένο με καφεΐνη για ένα instant pick-me-up. Διαθέσιμο σε 3 αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε επιδερμίδα.

PHOTOREADY CANDID ANTI-POLLUTION SETTING POWDER – μια πούδρα σε ελεύθερη μορφή που έχει σχεδιαστεί για να κλειδώνει το μακιγιάζ ενώ παράλληλα προστατεύει το δέρμα.

Με αντιοξειδωτικά και αντιρρυπαντικά συστατικά που αποτρέπουν τις βλαβερές επιπτώσεις της καθημερινής ρύπανσης. Αυτή η ελαφριά πούδρα βοηθάει στo καμουφλάρισμα των ατελειών, αφήνοντας το δέρμα φρέσκο με φυσικό φινίρισμα. Θα την βρεις σε 3 αποχρώσεις.

Follow Revlon:

Instagram  ||  Facebook