fbpx

Το νέο κατάστημα της Η&Μ στη Λεμεσό ανοίγει τις πόρτες του στις 3 Μαρτίου

by Trends Team

Την Πέμπτη 3 Μαρτίου στις 11:00, η H&M, Hennes & Mauritz ΑΕ ανοίγει τις πόρτες του πολυαναμενόμενου καταστήματός της στην Λεμεσό της Κύπρου. Το νέο τριώροφο κατάστημα βρίσκεται στην Λεωφόρο Ανεξαρτησίας 117 και θα προσφέρει μόδα για τη γυναίκα, τον άντρα, τον έφηβο και το παιδί σε έναν χώρο 1.400τ.μ.

Η H&M έκανε την είσοδο της στην αγορά της Κύπρου το 2016 με τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματός της στη Λευκωσία. Το δεύτερο κατάστημα της εταιρείας στην Κύπρο θα προσφέρει καθημερινά κομμάτια μόδας σε υψηλή ποιότητα και προσιτές τιμές για όλη την οικογένεια, ενώ θα διαθέτει και τμήματα Underwear, Accessories και Η&Μ Sport. 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τα εγκαίνια του νέου μας καταστήματος, που βρίσκεται σε έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους της Λεμεσού. Η Κύπρος είναι μια πολύ σημαντική αγορά για εμάς και ανυπομονούμε να έρθουμε ακόμη πιο κοντά στους πελάτες μας χαρίζοντάς τους μια ξεχωριστή, αγοραστική εμπειρία. Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε μόδα και ποιότητα στην καλύτερη τιμή με αειφόρο τρόπο.», αναφέρει η Minna Carlberg, Country Manager για το Sales Market Greece. 

Το κατάστημα θα ανοίξει με την ανοιξιάτικη συλλογή της Η&Μ, που χαρακτηρίζεται από έντονες χρωματικές παλέτες και εμπνευσμένα κομμάτια για τους λάτρεις της μόδας.

Επιπλέον της αγοραστικής εμπειρίας που προσφέρει η Η&Μ μέσω των φυσικών της καταστημάτων,  δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της στην Κύπρο να κάνουν τις αγορές τους και από το ηλεκτρονικό της κατάστημα.