fbpx

Pure Color: Τόλμησε την αλλαγή και δες τη διάθεσή σου να ανεβαίνει!

by Trends Team

Ο Αύγουστος μπαίνει και ήρθε η ώρα για αλλαγές! Για τους περισσότερους, αυτός ο μήνας σημαίνει διακοπές, ξεγνοιασιά και όμορφες στιγμές. Οι διακοπές θέλουν τολμηρές εμφανίσεις, χαλαρή διάθεση αλλά και καινούργιο look. Λίγο πριν να πακετάρεις την βαλίτσα που θα σε συνοδεύσει στις θερινές σου εξορμήσεις κάνε κάτι που θα αλλάξει τη διάθεσή σου και θα μπεις για τα καλά στο mood του καλοκαιριού.

Τα ψώνια είναι μια καλή ιδέα, όπως επίσης και μια περιποίηση προσώπου. Η καλύτερη ιδέα όμως είναι η αλλαγή του χρώματος των μαλλιών! Το νέο χρώμα θα σε ανανεώσει, θα σε μεταμορφώσει και σίγουρα θα εκτοξεύσει τη διάθεσή σου στα ύψη. Αυτό το καλοκαίρι ακολούθησε το ρητό ότι τα πιο ωραία πράγματα γίνονται όταν αλλάξεις εσύ!

Βαρέθηκες την καστανή απόχρωση του χειμώνα και ονειρεύεσαι να έχεις χρυσαφένια μαλλιά στην παραλία; Θες να πας σε πιο σκούρες αποχρώσεις ή μήπως θες να πας κόντρα στα συνηθισμένα και να δοκιμάσεις κάτι εντελώς διαφορετικό όπως μια πορτοκαλί απόχρωση; Το σίγουρο είναι ότι όποια αλλαγή και να κάνεις θα σε βοηθήσει να μπεις στο ευχάριστο summer mood των διακοπών!

Για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις μια ποιοτική βαφή η οποία θα είναι ικανή να σου χαρίσει την απόχρωση που επιθυμείς και παράλληλα να προστατέψει τα μαλλιά σου διατηρώντας τα υγιή, λαμπερά και απαλά. Ποια είναι όμως η ιδανικότερη επιλογή; Η Pure Color από τον Schwarzkopf φυσικά!

O Schwarzkopf δημιούργησε για εσάς την 1 η μόνιμη ενυδατική βαφή σε μορφή gel με φυσικά συστατικά που δεν τρέχει και δεν λερώνει για να κάνει τη διαδικασία βαφής… παιχνιδάκι. Η περιποιητική & ενυδατική φόρμουλα της Pure Color με Κάκτο, Αλόη & έλαιο Jojoba χαρίζει υπέροχο λαμπερό χρώμα και απαλότητα στα μαλλιά ενώ προστατεύει την τρίχα ακόμα και κατά τη διαδικασία της βαφής! Επιπλέον, το ξεχωριστό άρωμα της Pure Color που περιέχει λεμόνι, πεπόνι, βατόμουρο, βανίλια, μήλο, ρόδι και άλλα φυσικά συστατικά εξασφαλίζει μια απολαυστική εμπειρία βαψίματος.

Αυτό το καλοκαίρι τόλμησε την αλλαγή και απόλαυσε τις ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές σου με λαμπερά και υγιή μαλλιά με τη βοήθεια της Pure Color και την σφραγίδα ποιότητας του Schwarzkopf!