fbpx

Tommy Hilfiger: Το pop up store στη Λεμεσό εξελίσσεται σε ένα κατάστημα με νέο concept!

by Trends Team

Λεμεσός, ΚΥΠΡΟΣ (13 Νοεμβρίου 2019) – Η εταιρεία SARKK, αποκλειστικός διανομέας και ιδιοκτήτης καταστημάτων λιανικής Tommy Hilfiger στην Κύπρο, την Ελλάδα, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία, τη Βόρεια Μακεδονία και τη Μολδαβία, ανακοινώνει ότι το δεύτερο κατάστημα του brand στην Λεμεσό αλλάζει concept και από pop up εξελίσσεται σε κατάστημα Tommy Hilfiger.

Το κατάστημα που ξεκίνησε να λειτουργεί πάλι στο Word Trade Centre Trust Re Building, στην καρδιά της παραλιακής λεωφόρου της πόλης, το γνωρίσαμε αρχικά ως το πρωτοποριακό pop up store που ήρθε στη Λεμεσό να δώσει μια διαφορετική διάσταση στη λιανική αγορά της πόλης, με μια πλούσια γκάμα καλοκαιρινών κυρίως συλλογών.

Τώρα, το κατάστημα άλλαξε εξ ολοκλήρου και με αφορμή το φθινόπωρο παρουσιάζει τις νέες ανδρικές και γυναικείες συλλογές Tommy Hilfiger Sportwear, Tommy Jeans, Tommy Sport στις οποίες περιλαμβάνονται και οι μοναδικές τσάντες και αξεσουάρ του brand, σε τολμηρούς συνδυασμούς.

Το «παρών» δίνουν και επιλεγμένα κομμάτια από τις capsule συλλογές του brand TommyXZendaya και TommyXLewis.

Οι ανδρικές και οι γυναικείες συλλογές για το φθινόπωρο 2019 είναι εμπνευσμένες από μια «συνειδητή» σύγκρουση μεταξύ λειτουργικότητας και κληρονομιάς, συνδυάζοντας άνετα και εύκαμπτα υφάσματα σε διαχρονικά σχέδια.

Το καινοτόμο πρόγραμμα TH Flex, που φτιάχτηκε για τον σύγχρονο άνδρα της πόλης, χρησιμοποιεί υλικά με υψηλής απόδοσης stretch για απεριόριστη κίνηση και άνεση. Τα πρωτοποριακά υφάσματα βρίσκονται στην καρδιά και της γυναικείας συλλογής, με τζιν και καρό παντελόνια αναβαθμισμένα με TH stretch flex, το iconic puffer γεμισμένο με Re:Down® ενώ τα πουλόβερ είναι επανασχεδιασμένα με πλενόμενο πολυτελές μαλλί.

Με εντυπωσιακή διακόσμηση, το κατάστημα στη Λεμεσό, τίθεται στη διάθεση του καταναλωτικού του κοινού και έρχεται να προστεθεί στη σειρά καταστημάτων Tommy Hilfiger που ήδη λειτουργούν στην Κύπρο και σε σημαντικούς αγοραστικούς προορισμούς ανά τον κόσμο.