Τον θες. Τον θες πολύ, αλλά μέχρι τώρα καμιά από τις προσπάθειές σου δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μην το βάζεις κάτω όμως. Εμείς σου έχουμε 3+1 τρόπους για να ξυπνήσεις το ενδιαφέρον του.

Θα καταφέρεις να το κάνεις αυτό επικεντρώνοντας την προσοχή σε κάποια σημεία του χαρακτήρα σου και όχι μόνο στην εμφάνιση σου. Εξάλλου αυτή είναι η μαγεία σε όλες τις σχέσεις, να αρέσουμε για αυτό που είμαστε.

Και όπως και να το κάνουμε το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη περίοδος για φλερτ. Είσαι έτοιμη να τραβήξεις την προσοχή του;

Δες εδώ πώς:

1Αυτοπεποίθηση

instagram:onewayticketrip

Μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση σίγουρα τραβάει την προσοχή , μην κολλάς σε λεπτομέρειες και αγάπα τον εαυτό σου. Μην σκέφτεσαι αν είσαι αρκετά όμορφη, αν είναι ωραία τα μαλλιά σου και πώς να φερθείς.

2Γίνε διαφορετική!

Instagram: wandxrbus

Δεν εννοούμε να θάψεις όλο τον γυναικείο πληθυσμό για να ανέβεις ψηλά στα μάτια του. Αν το κάνεις αυτό, τότε θα φέρεις τα αντίθετα αποτελέσματα.

Τόνισε τα στοιχεία του εαυτού σου που σε κάνουν να διαφέρεις από τις υπόλοιπες και κάπως έτσι θα κερδίσεις εσύ την προσοχή του και όχι κάποια άλλη.

3Αυθορμητισμός

instagram: onewayticketrip

Σκέφτεσαι την κάθε σου κίνηση; Λάθος, να είσαι αυθόρμητη και γεμάτη εκπλήξεις όχι μόνο για εκείνον, αλλά και για τον εαυτό σου.

Μην είσαι προβλέψιμη, πάρε του δώρο εισιτήρια για τον αγώνα ποδοσφαίρου που τόσο λαχταρεί. Η τρέλα που διαθέτουμε μπορεί να μας βοηθήσει να κερδίσουμε το παιχνίδι σε τέτοιες καταστάσεις.

4Όχι γκρίνια

Το βασικό χαρακτηριστικό που δεν αρέσει σε όλους τους άντρες (και όχι μόνο) είναι η γκρίνια. Κανείς δε θέλει να βγαίνει με ένα άτομο που μονίμως παραπονιέται, εστίασε στις θετικές στιγμές της ημέρας σου. Εσύ θα έβγαινες  με κάποιον που θα γκρίνιαζε όλη την ώρα;

Εσύ είσαι έτοιμη να αποκτήσεις την προσοχή του;

Social and Political Sciences