Είναι Σαββατοκύριακο και σκέφτεσαι να πας εκδρομούλα με την παρέα ή το σύντροφο σου; Η Πάφος είναι ιδανική επιλογή, αφού προσφέρει πολλές και διάφορες επιλογές διασκέδασης κάθε είδους.

Πριν, όμως, αναχωρήσεις για τον τελικό σου προορισμό, σου προτείνουμε 3 τέλεια brunch spots τα οποία θα κάνουν την εξόρμηση σου αξέχαστη! Αν από την άλλη βρίσκεσαι ήδη στην Πάφο, τότε σίγουρα θα απολαμβάνεις συχνά το πρωινό σου στα πιο κάτω στέκια!

Δες πού θα πας για τέλειο πρωινό:

1Omikron Brunch

Instagram:@omikronbrunch

Βρίσκεται πάνω-πάνω στη λίστα των προσωπικών μου προτιμήσεων. Τοποθετημένο στην καρδιά της Πάφου, το Omikron Brunch προσφέρει μια τεράστια ποικιλία επιλογών.

Μπορείς να δοκιμάσεις τα υπέροχα red velvet pancakes, τα νόστιμα bagel τους ή για τους λάτρεις ης υγειινής διατροφής το red berries granola.

2Kika’s Garden

Instagram:@kikas_garden

Βρίσκεται στο χωριό Καλλέπεια της Πάφου. Το σπίτι της κυρίας Κίκας έχει μεταμορφωθεί σε ένα υπέροχο χώρο βιολογικού brunch.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για τη παρασκευή του προέρχονται από την αυλή και τον κήπο της κυρίας Κίκας. Κάτι που θα αντιληφθείς αμέσως γιατί είναι όλα φρέσκα!

Είναι ανοιχτά από Τετάρτη μέχρι Κυριακή, από τις 09:30 μέχρι τις 14:00. Θα ήταν καλό να κρατήσεις το τραπεζάκι σου από πριν επειδή μπορεί να φιλοξενήσει μόνο περιορισμένο αριθμό ατόμων.

3Estrella Pafos

Instagram:@estrella_pafos

Αν και το Estrella ξεκίνησε τη πορεία του από τη Θεσσαλονίκη, η φήμη του έφτασε μέχρι και τους New York Times. Και αυτό εξαιτίας του θρυλικού του μπουγατσάν!

Το μικρό αυτό εστιατόριο το οποίο εμφανίστηκε το 2013 στη Θεσσαλονίκη μετρά ήδη αρκετά καταστήματα στην Ελλάδα και 3 πλέον στην Κύπρο, με το ένα από αυτά να βρίσκεται στην Πάφο.

Δοκίμασε τα λαχταριστά black forest pancakes και το Σαββατοκύριακο σου θα ξεκινήσει με την πιο γλυκιά διάθεση!

Εσύ πού θα επιλέξεις να φας brunch στην Πάφο;