Με πολλή αντικειμενικότητα και αγάπη προς τους Ταύρους σου παρουσιάζουμε 10 χαρακτηριστικά που θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις καλύτερα ένα Ταύρο και γιατί όχι να τον διεκδικήσεις.

Δες πιο κάτω τα χαρακτηριστικά:

1Δυναμικοί

instagram: @gameofthrones

Το ζώδιο του Ταύρου είναι ένα από τα πιο δυναμικά ζώδια στον ζωδιακό κύκλο μαζί με τα ζώδια του Λέων και του Κριού. Είναι γεννημένοι ηγέτες και έχουν ταλέντο στις επιχειρήσεις.

Μην προσπαθήσεις να επιβληθείς σε ένα Ταύρο, γιατί ο Ταύρος έχει κέρατα και πείσμα. Δεν θέλεις να είσαι απέναντι του, αλλά δίπλα του.

2Εργασιομανείς

Οι Ταύροι ποτέ δεν αναγκάζουν τον εαυτό τους να είναι σε μια δουλειά που δεν τους ενδιαφέρει. Ο μόνος λόγος που το κάνουν είναι για να αποκτήσουν πείρα και για να είναι περισσότερο ανεξάρτητοι.

Λατρεύουν την εργασία και το αίσθημα ανεξαρτησίας που μπορεί να τους εξασφαλίσει. Καθημερινά ξυπνούν και κοιμούνται σκεπτόμενοι το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας στη δουλειά.

3Ευαίσθητοι

Ένας Ταύρος είναι τόσο ευαίσθητος που μπορεί να προσβληθεί ή να πληγωθεί με το παραμικρό σχόλιο που θα ακούσει εις βάρος του.

Αν τολμήσεις να υποβαθμίσεις την υπερηφάνεια του, τότε ετοιμάσου και για τις συνέπειες της πράξης σου.

4Ειλικρινείς

Ποτέ δεν μπορεί να κρατήσει μέσα του, κάτι που τον πλήγωσε ή τον θύμωσε. Και το σημαντικότερο, ποτέ δεν θα μιλήσει σε τρίτα άτομα. Ο Ταύρος χαρακτηρίζεται για την ειλικρίνεια και τον ευθύ του χαρακτήρα.

Τα λόγια του σε τέτοιες περιπτώσεις είναι λίγα και περιεκτικά. Θα μπει κατευθείαν στο θέμα και με τον τρόπο που του αρμόζει.

5Πιστοί φίλοι

Λίγα είναι τα ζώδια στον ζωδιακό κύκλο, που θεωρούνται πιστοί φίλοι. Το ζώδιο του Ταύρου φημίζεται για τη γενναιοδωρία του και την πίστη που μπορεί να δείξει προς τους φίλους του.

Είναι πολύ κοινωνικοί, έχουν γνωστούς και φίλους στον μισό πλανήτη, όμως λίγους από αυτούς θεωρούν πραγματικά δικούς τους ανθρώπους.

6Επίμονοι και πεισματάρηδες

Δεν είναι τυχαίο το όνομα του ζωδίου. Όπως ο ταύρος μπορεί να γίνει πολύ πεισματάρικο ζώο, έτσι και το ζώδιο του.

Μπορεί να πεισμώσει τόσο πολύ, μέχρι να εξαντλήσει κάθε πιθανό σχέδιο που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει, για να επιτεύξει τους στόχους του. Η επιμονή που μπορεί να έχει ένας ταύρος μπορεί και να σε “σκοτώσει”.

7Ελεύθερα πνεύματα

Μην προσπαθήσεις να κλείσεις έναν Ταύρο σε ένα κλουβί. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον πεισμώσεις με αποτέλεσμα να τον χάσεις. Και πίστεψέ με, δεν θέλεις να χάσεις έναν Ταύρο από τη ζωή σου.

8Οι αλλαγές δε γίνονται αποδεκτές

Στους Ταύρους δεν αρέσουν οι αλλαγές. Οι αλλαγές μπορούν να τους κάνουν νευρικούς και ανήσυχους.

Εκεί που θα δεις την εφευρετικότητα του Ταύρου είναι όταν βρεθεί μπροστά σε νέες εμπειρίες και καταστάσεις. Θα προσπαθήσει με κάθε μέσο να τις αποτρέψει. Αν πρέπει να πάρουν την απόφαση για μία αλλαγή, θα το σκεφτούν ξανά και ξανά.

9Έρωτας

Οι Ταύροι είναι από τα πιο παθιασμένα ζώδια. Για τον Ταύρο ισχύει η φράση “Ο έρωτας περνάει από το στομάχι”. Αν σκοπεύεις να σαγηνεύσεις έναν Ταύρο, προετοίμασε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο και είναι δικός σου.

Μην παίξεις με το μυαλό του, ωστόσο δείξε του ότι απέναντι του στέκεται ένα άτομο έξυπνο (όσο αυτός) και ότι μπορεί να συζητήσει ενδιαφέροντα θέματα μαζί σου.

10Το ιδανικό ταίρι

Καρκίνος: Από την μία πλευρά βρίσκεται η λογική του Ταύρου και από την άλλη το συναίσθημα του Καρκίνου.

Ο Καρκίνος μπορεί να σε μαγέψει με την τρυφερότητα και την ευαισθησία του. Η φύση του Καρκίνου θα σε κάνει να διώξεις κάθε επιφυλακτική σκέψη και να νιώσεις οικειότητα μαζί του, απαραίτητο κριτήριο στη δημιουργία καινούριας σχέσης.

Παρθένος: Ανήκετε και οι δύο στην οικογένεια των γήινων ζωδίων, το οποίο είναι ένα πολύ καλό σημάδι για την ομαλή εξέλιξη της σχέσης.

Είστε και οι δύο άνθρωποι με σοβαρό και υπεύθυνο χαρακτήρα. Σαν Ταύρος μπορείς να βασιστείς πάνω σε έναν Παρθένο και να συζητήσεις μαζί του όλα όσα σε προβληματίζουν και θέλεις να μοιραστείς.

Αιγόκερως: Και αυτός ο συνδυασμός προέρχεται από ζώδια της γης. Αυτό σημαίνει ότι οι λογικοί χαρακτήρες σας μπορούν να ενωθούν και να δημιουργήσουν μια πολύ καλή σχέση σε επίπεδο επικοινωνίας.

Αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για έναν Αιγόκερω, προσπάθησε να βάλεις στην άκρη τα πείσματα και τους εγωισμούς.

Εσύ με πόσα από αυτά τα χαρακτηριστικά ταυτίζεσαι; Αφιέρωσε κι εσύ το άρθρο στους Ταύρους της ζωής σου!