Η Βάσω Πέτρου είναι μια Κύπρια Instagram influencer η οποία απασχολεί αρκετά τα social media τον τελευταίο καιρό. Οι φωτογραφίες τις αποτελούν πηγή έμπνευσης και γνωρίζει καλά τι σημαίνει motivation!

Βλέποντας τον λογαριασμό της στο Instagram θα θέλεις να ξεκινήσεις κι εσύ γυμναστική από την επόμενη κιόλας μέρα! Πέρα, όμως από το personal training ασχολείται και με την μόδα, μιας και είναι ambassador σε διάφορα brands με ρούχα και καλλυντικά.

Η Βάσω Πέτρου, λοιπόν μας έδωσε συνέντευξη και αποκαλύπτει τα όνειρά της, εάν είναι ερωτευμένη και πολλά άλλα που μόνο αν κάνεις scroll down θα μάθεις!

Δες εδώ όλα όσα μας είπε:

Πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με το personal training;

Ασχολούμαι επαγγελματικά με τη γυμναστική τα τελευταία έξι χρόνια.

Πίστευες όταν ξεκινούσες να ασχολείσαι με την γυμναστική, ότι θα είχες τόση επιτυχία και θα ήσουν πρότυπο για τόσες γυναίκες;

Για να είμαι ειλικρινής, δεν πίστευα ποτέ ότι θα έφτανα μέχρι εδώ που είμαι σήμερα! Στόχος μου πάντα ήταν να καταφέρω να ενθαρρύνω την κάθε γυναίκα να ενταχθεί σε ένα πρόγραμμα γυμναστικής το οποίο θα γινόταν τρόπος ζωής της, αλλά και να αγαπήσει το σώμα της.

Instagram: @vaso_petrou
Πόσες ώρες την ημέρα γυμνάζεσαι; Ακολουθείς αυστηρό πρόγραμμα διατροφής;

Γυμνάζομαι 1 με 2 ώρες την ημέρα, 6 φορές την εβδομάδα. Δεν ακολουθώ αυστηρό πρόγραμμα διατροφής. Είμαι της σχολής “παν μέτρον άριστον”.

Το σώμα μας έχει ανάγκη όλες τις ομάδες τροφίμων! Η διατροφή μου βασίζεσαι κυρίως σε πολύ πρωτεΐνη, απλούς υδατάνθρακες και καλά λιπαρά.

Πέρα από fitness influencer, είσαι και ambassador για ρούχα και καλλυντικά! Πώς προέκυψε αυτό;

Πιστεύω το ένα έφερε το άλλο. H σελίδα μου άρχισε να ανεβαίνει λόγω του fitness lifestyle μου. Στην συνέχεια όμως ξεκίνησαν να με προσεγγίζουν και εταιρείες από ρούχα και καλλυντικά.

Instagram: @vaso_petrou
Πόσο δύσκολο είναι για εσένα να κάνεις τη δουλειά σου και ταυτόχρονα να είσαι influencer για άλλα τόσα brands;

Αρκετά δύσκολο θα έλεγα. Εργάζομαι πολλές ώρες στο γυμναστήριο οπότε ο χρόνος μου για οτιδήποτε άλλο είναι περιορισμένος. Ωστόσο, όταν υπάρχει πρόγραμμα και οργάνωση όλα γίνονται, ειδικά αν κάνεις κάτι που αγαπάς!

Σκέφτεσαι πολύ πριν ανεβάσεις μια φωτογραφία στο Instagram ή σου βγαίνει πιο αυθόρμητα;

Όχι δεν το σκέφτομαι καθόλου, μου βγαίνει πάντα πολύ αυθόρμητα.

Instagram: @vaso_petrou
Έχεις πάνω από 40.000 followers στο Instagram και αυτό είναι καταπληκτικό για τα δεδομένα της Κύπρου! Πώς είναι όταν βγαίνεις έξω; Σε αναγνωρίζουν;

Η αλήθεια είναι λίγο περίεργο, και κάπως πρωτόγνωρο και αστείο θα έλεγα για τα δικά μου δεδομένα. Τυχαίνει να βγαίνω έξω και να ακούω “αυτή είναι”, “Να η Βάσω Πέτρου” και όλα αυτά (χαχα)!

Πάντα, όμως, είμαι ο εαυτός μου και δεν αλλάζει αυτό είτε έχω 10.000 ή 100.000 followers. Το παν είναι να είσαι αυθεντικός!

Αν σου γινόταν πρόταση να συμμετάσχεις σε κάποιο παιχνίδι όπως είναι το Survivor, θα πήγαινες;

Η ιδέα να πήγαινα σε ένα εξωτικό μέρος για κάποιο διάστημα για να δοκιμάσω τις αντοχές μου θα μου άρεσε πολύ. Παρ’ όλα αυτά μου είναι πολύ δύσκολο να αφήσω τη δουλειά μου πίσω για κάτι τέτοιο. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις!

Instagram: @vaso_petrou
Ποιο είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα ή αν θέλεις πες μας ένα όνειρό σου που θέλεις να πραγματοποιήσεις σύντομα!

Όνειρα και στόχους πολλούς! Θέλω σύντομα να δημιουργήσω ένα δικό μου e-book workout!

Ευχαριστούμε πολύ τη Βάσω για την υπέροχη συνέντευξη!