Η Tommy Hilfiger, η οποία ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH], ανακοινώνει το παγκόσμιο λανσάρισμα της ανδρικής και γυναικείας συλλογής TOMMY SPORT για το Φθινόπωρο 2019, η οποία συνδυάζει το κλασικό Αμερικανικό cool DNA του brand με τα best-in-class αθλητικά σχέδια.

Πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, όπως high-visibility paneling και υδατοαπωθητικά φινιρίσματα έως υλικά που αναπνέουν και άνετα stretch στοιχεία, προσδίδουν μία πιο τεχνική οπτική στα σύγχρονα αθλητικά ρούχα.

Η συλλογή TOMMY SPORT για το Φθινόπωρο 2019, περιλαμβάνει ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, και είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα στα καταστήματα TOMMY HILFIGER και σημεία πώλησης.

Η ανδρική και γυναικεία συλλογή TOMMY SPORT για το Φθινόπωρο 2019 εμπνέεται από τα ταξίδια, επαναπροσδιορίζοντας τα αρχεία του brand με τεχνικές κατασκευές και διάφορες υφές για εύκολες μεταβάσεις από την πόλη σε υπαίθριες δραστηριότητες.

Τα βασικά αθλητικά είδη, όπως bras, leggings και αντιανεμικά, ανανεώνονται με τα ζεστά χρώματα της εποχής και τις απρόσμενες layered σιλουέτες. Οι ανακυκλωμένοι πολυεστέρες αναμειγνύονται με γραφικά TOMMY SPORT, ενώ τα υφάσματα είναι αναβαθμισμένα με ψυκτικές, προστατευτικές, ανακλαστικές, συμπίεσης και υδατο-απωθητικές ιδιότητες.

Το κόκκινο, το λευκό και το μπλε DNA της μάρκας γιορτάζεται μέσα από μία εμβληματική σχεδιαστική αισθητική. Η συλλογή συνδυάζει λειτουργικότητα, ευκολία κινήσεων και τολμηρά στιλ για αθλητικές δραστηριότητες με χαμηλή έως υψηλή δυσκολία.

Οι φίλοι και οι fan του brand καλούνται να συμμετάσχουν στη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη χρήση του @TommyHilfiger.

Σχετικά με τη SARKK ΑΒΕΕ

Η εταιρεία SARKK ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1998 με στόχο την αποκλειστική διανομή της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, την Βουλγαρία, την Αλβανία, τη Βόρεια Μακεδονία και τη Μολδαβία. Τα προϊόντα διατίθενται μέσα από καταστήματα TOMMY HILFIGER, Shop-in-Shop, Outlet καθώς και ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων σημείων πώλησης.

Από την 1η Ιουλίου 2019, η SARKK ΑΒΕΕ ανέλαβε αποκλειστικός διανομέας και Franchise Partner για το brand CALVIN KLEIN στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία.

Έχοντας πάντα ως στόχο την υγιή ανάπτυξη και με γνώμονα την εταιρική κοινωνική ευθύνη, η SARKK ABEE με σταθερά και σίγουρα βήματα αποτελεί μία από τις πιο υγιείς εταιρίες του κλάδου, που εξαπλώνεται κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

Σχετικά με την Tommy Hilfiger

Στο brand portfolio της Tommy Hilfiger, περιλαμβάνονται οι σειρές TOMMY HILFIGER και TOMMY JEANS. Οι συλλογές TOMMY HILFIGER είναι από τις πιο αναγνωρισμένες premium designer lifestyle συλλογές στον κόσμο.

Εστιάζουν στον σχεδιασμό και την εμπορία ποιοτικών ειδών ένδυσης και ειδικότερα tailored και sportswear συλλογές για άνδρες, capsule και sportswear συλλογές για γυναίκες, παιδικές συλλογές, συλλογές denim, underwear (εσώρουχα και πιζάμες), υποδήματα, τσάντες και αξεσουάρ.

Ακόμα, μέσω επιλεγμένων licensees, η Tommy Hilfiger προσφέρει lifestyle προϊόντα όπως γυαλιά, ρολόγια, αρώματα, μαγιό, κάλτσες, μικρά δερμάτινα είδη, οικιακά προϊόντα και είδη ταξιδιού.

Η σειρά TOMMY JEANS αποτελείται από προϊόντα jeanswear καθώς και υποδήματα για άνδρες και γυναίκες. Η συλλογή συμπληρώνεται από μία ευρεία γκάμα από τσάντες, αξεσουάρ και αρώματα.

 

If you enjoy writing articles, taking pictures, covering events, contact us and you can become the next SpotLighter!