Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Super Summer διαγωνισμός από το The Mall of Engomi που έδωσε τη δυνατότητα στους πελάτες του να κερδίσουν κουπόνια για τις καλοκαιρινές τους αγορές.

Ο διαγωνισμός διήρκεσε περισσότερο από ένα μήνα, από τις 3 Ιουνίου μέχρι τις 7 Ιουλίου, και κλήρωσε έναν υπερτυχερό την ημέρα. Οι 34 τυχεροί κέρδισαν κουπόνια των 100 ευρώ για αγορές από τα καταστήματα του γνωστού εμπορικού κέντρου της Έγκωμης.

Ο απόλυτος καλοκαιρινός διαγωνισμός έδωσε την ευκαιρία στους επισκέπτες του The Mall of Engomi, να μπαίνουν σε κλήρωση για τα δώρα με κάθε αγορά αξίας 30 ευρώ. Έτσι το καλοκαίρι, απόκτησε, έναν…«δροσιστικό» χαρακτήρα για τους επισκέπτες του The Mall of Engomi.

Οι τυχεροί πελάτες μπορούν να εξαργυρώσουν το δώρο τους σε ένα κατάστημα του εμπορικού κέντρου που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες τους. Οι επιλογές βεβαίως είναι πολλές και ανάμεσα τους μια μεγάλη ποικιλία ρούχων, ειδών DIY, παιδικού ρουχισμού, γυαλιών και άλλων για καλοκαιρινά ψώνια και μια ευρεία γκάμα άλλων προϊόντων που διατίθενται στα καταστήματα του The Mall of Engomi.

Το The Mall of Engomi δείχνει ξανά το ενδιαφέρον του για το κοινό προσφέροντας σε μικρούς και μεγάλους την ξεχωριστή αυτή ευκαιρία να προμηθευτούν ρουχισμό, αξεσουάρ, δώρα και άλλα είδη, που διατίθενται στο εμπορικό κέντρο της Έγκωμης.