Ένα από τα πιο επιτυχημένα blogs στο χώρο της μόδας είναι το Song of Style. Με τη διάσημη fashion blogger Aimee Song να πρωταγωνιστεί σ’ αυτό!

Η διάσημη fashionista γνωρίζει καλά τον χώρο της μόδας και των medias! Καθώς σήμερα, ξεπερνά τους 5 εκατομμύρια followers στο Instagram, αλλά και τους 300,000 subscribers στο YouTube.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε που έγραψε το βιβλίο “Capture your style” που αναφέρεται στο Instagram. Αφού η ίδια είναι expert σ’ αυτό! Η αγαπημένη fashion blogger αποφάσισε να πάρει τη μόδα στα χέρια της και να δημιουργήσει τη δική της συλλογή με ρούχα που φέρουν το όνομα “Song of Style”!

Η πρώτη της κιόλας συλλογή κυκλοφόρησε στις 13 Μαΐου με 50 άκρως fashionable κομμάτια. Εμείς, ξεχωρίσαμε 5 outfits από αυτά που θα θέλαμε να είχαμε στην καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα!

Δες 5 looks που λατρέψαμε:

Η Aimee αποκάλυψε πως εμπνεύστηκε τη συλλογή της από τo Sex and The City, κυρίως από τη Samantha. Αλλά κι από την πριγκίπισσά Diana, Amal Clooney και Meghan Markle.

Έτσι, η συλλογή της δεν μπορούσε να μην ήταν θηλυκή, ρομαντική, κομψή μα συνάμα sexy! Όπως ακριβώς είναι και η ίδια η Aimee Song! Μπορείς να βρεις την πρώτη συλλογή της διάσημης blogger στη σελίδα της Revolve!

To brand με το οποίο συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια η Aimee ως influencer. Φέτος, η Revolve και η Song of Style πήραν τη συνεργασία τους στο επόμενο βήμα! Πράγμα που μας χαροποιεί ιδιαίτερα!

Δες όλα τα κομμάτια εδώ

Εσένα σου άρεσε η πρώτη συλλογή της Song of Style;