Η αλυσίδα H&M ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το γαλλικό οίκο Kenzo και εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία τις 3 Νοεμβρίου όταν οι δημιουργίες της Carol Lim και του Humberto Leon θα είναι διαθέσιμες στα μαγαζιά.

Tα H&M έχουν στο ιστορικό τους πολλές συνεργασίες με διάσημους οίκους μόδας και γνωστούς σχεδιαστές. Η πιο πρόσφατη με τον οίκο Balmain, πιο παλιά με Isabel Marant, Alexander Wang, Matthew Williamson, Marni και Karl Lagerfeld.

kenzo-hm_759_kenzo

 

Τι περιμένουμε να δούμε σε αυτή την κολεξιόν; Χρώματα – ζωντανά χρώματα όπως μας έχει συνηθίσει ο γαλλικός οίκος και φυσικά πολλά μοτίβα και prints. Αυτό βέβαια φαίνεται και από το βίντεο που ανέβασε ο γαλλικός οίκος στο Youtube.

 

Δες το πιο κάτω:

Εγώ πάντως ανυπομονώ να δω τις δημιουργίες! Εσύ;

 

Μάθε τι συμβαίνει στον κόσμο της μόδας στην Κύπρο και στο εξωτερικό, 
κάνοντας like στο Facebook page μας!

Πεισματάρα, τελειομανής δημοσιογράφος που λατρεύει τη μόδα. Τελείωσα τις προπτυχιακές σπουδές μου στην Θεσσαλονίκη κι από ᾽κει έχω και τις ομορφότερες αναμνήσεις. Στο τρίτο έτος των σπουδών έφυγα για Erasmus στο Παρίσι-μεγάλη αγάπη και αυτή η πόλη- μόλις έφτασε το καλοκαίρι και τελείωσαν τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο, αποφάσισα να εκμεταλλευτώ το γεγονός ότι βρισκόμουν στην πρωτεύουσα της μόδας και να παρακολουθήσω σεμινάρια για την Επικοινωνία Μόδας, στο Ινστιτούτο μόδας του Παρισιού. Και ενώ ορκιζόμουν ότι θα ξανά γυρνούσα στο Παρίσι για μεταπτυχιακό, όταν έγινα δεκτή στο London College of Fashion στο κλάδο Δημοσιογραφία Μόδας, πέταξα από τη χαρά μου, μάζεψα τα πράγματά μου και να᾽ μαι τώρα στο Λονδίνο.