Συνηθίζεται πριν το γάμο, οι φίλες της νύφης να διοργανώνουν ένα hens party έτσι ώστε να γιορτάσουν τις μέρες «ελευθερίας» που απομένουν στη νύφη. Η Χριστίνα Μπόμπα όμως έκανε λίγο ανάποδα τα έθιμα του γάμου!

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα παντρεύτηκαν το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου στη Σίφνο. Όμως εδώ και λίγες μέρες η Χριστίνα γιορτάζει με της φίλες το bachelorette party της στην Ίμπιζα!

Μάθε περισσότερα: 

tlife.gr

Η πανέμορφη Χριστίνα εξήγησε ότι οι προετοιμασίες του γάμου διάρκεσαν όλο το καλοκαίρι. Γι’ αυτό και κατάφεραν να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και να ζήσουν το παραμυθένιο γάμο που ήθελαν!

Μετά τον γάμο, το ζευγάρι έφυγε για honeymoon στην καταπράσινη Ιρλανδία. Στη συνέχεια, η Χριστίνα και η κουμπάρα της επισκέφτηκαν τη Νέα Υόρκη για ένα φιλανθρωπικό gala! Έτσι, το φορτωμένο πρόγραμμα της δεν της επέτρεψε να γιορτάσει το hens της πριν από το γάμο!

Ευτυχώς για εκείνη, οι κολλητές της διοργάνωσαν ένα hens party έκπληξη στην Ibiza!  Είναι γνωστό ότι η Χριστίνα λατρεύει τα ταξίδια, έτσι δεν μπορούσε με τίποτα να αρνηθεί!

instagram.com/chrismpo
Instagram: @vassia_kostara
Instagram: @chrismpo

Ακόμη και μετά τον γάμο, θα απολαύσει στιγμές χαλάρωσης, αλλά και ξέφρενο γλέντι με τις φίλες της και την αδερφή της!

Εμείς βλέπουμε τα posts τους και ζηλεύουμε, εσύ;