Σιγκαπούρη, Μαϊάμι, Βενετία, Ντουμπάι και Σεούλ ήταν μερικές από τις πόλεις που παρουσίασε ο Καρλ την Cruise Collection του γαλλικού οίκου Chanel.

Κι εκεί που λες εντάξει τα έχουμε δει όλα από αυτό τον άνθρωπο, βλέπεις το Catwalk της Cruise Collection 2016-17 στην Κούβα – όπου για πρώτη φορά γίνεται επίδειξη μόδας από διεθνή οίκο, από το 1959 – και μένεις για άλλη μια φορά χωρίς λόγια.

 

chanel

 

Όχι μόνο η γνωστή οδός El Paseo Del Prado κλείστηκε για τις αναγκές του show, αλλά χρωματιστά αυτοκίνητα- αντίκες (από Cadillac μέχρι Chevrolet) επιστρατεύθηκαν για να μεταφερθούν οι προσκεκλημένοι του στο χώρο της επίδειξης μιας και ο Καρλ ξέρει πώς να κάνει τους προσκεκλημένους του να νιώθουν ξεχωριστοί!

 

chanel-cruise-collection-2017-sfilata-cuba

 

Στην εξωτική Αβάνα λοιπόν ο κάιζερ της μόδας Lagerfeld πήρε στοιχεία από τον Κουβανέζικο πολιτισμό όπως τα αυτοκίνητα, τα έντονα χρώματα, τα πούρα και τα “έμπλεξε” με τους κλασικούς κώδικες του οίκου Chanel δημιουργώντας μια κολεξιόν που χαρακτηριζόταν από την αίσθηση της ελευθέριας.

 

Ένα είναι το σίγουρο ότι τα T-shirt με το logo “Coco Cuba” θα γίνουν σίγουρα trend μετά από αυτό το fashion show!

 

Coco Cuba

02-Cruise-2016-17-Suzy

CHANEL_RES17_1980_592x888_2

15-Cruise-2016-17-collection-Finale-Suzy

chanel

chanel1

Coco Cuba!

Ενημερώσου για ό,τι συμβαίνει στον κόσμο της μόδας αποκλειστικά στο Facebook page μας!

Πεισματάρα, τελειομανής δημοσιογράφος που λατρεύει τη μόδα. Τελείωσα τις προπτυχιακές σπουδές μου στην Θεσσαλονίκη κι από ᾽κει έχω και τις ομορφότερες αναμνήσεις. Στο τρίτο έτος των σπουδών έφυγα για Erasmus στο Παρίσι-μεγάλη αγάπη και αυτή η πόλη- μόλις έφτασε το καλοκαίρι και τελείωσαν τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο, αποφάσισα να εκμεταλλευτώ το γεγονός ότι βρισκόμουν στην πρωτεύουσα της μόδας και να παρακολουθήσω σεμινάρια για την Επικοινωνία Μόδας, στο Ινστιτούτο μόδας του Παρισιού. Και ενώ ορκιζόμουν ότι θα ξανά γυρνούσα στο Παρίσι για μεταπτυχιακό, όταν έγινα δεκτή στο London College of Fashion στο κλάδο Δημοσιογραφία Μόδας, πέταξα από τη χαρά μου, μάζεψα τα πράγματά μου και να᾽ μαι τώρα στο Λονδίνο.