Εδώ και 11 χρόνια περίπου το ανδρικό περιοδικό GQ γιορτάζει την ανδρική μόδα. Φέτος ανάθεσε σε 8 διαφορετικούς ταλαντούχους σχεδιαστές την δημιουργία του καινούριου hoodie του δημοφιλούς brand GAP.

Η καμπάνια ονομάστηκε «GQ for GAP 2018: The Coolest Designers of the Planet». Και όταν μιλάμε για ταλαντούχους σχεδιαστές εννοούμε παγκοσμίους φήμης designers που έχουν διαπρέψει στον κόσμο της μόδας χάρη στη δημιουργικότητά τους.

Οι σχεδιαστές με την δική τους φαντασία και δημιουργικότητα σχεδίασαν ο καθένας με τον δικό του χαρακτήρα το hoodie που τους αντιπροσωπεύει. Σε αυτά τα 8 διαφορετικά hoodies βλέπουμε σχήματα, χρώματα, σημαίες, logos ακόμη και διπλό hood.

Η συγκεκριμένη συλλογή είναι limited edition και έχει ξεκινήσει να διανέμεται στα καταστήματα GAP, και στην ιστοσελίδα τους.

Όταν έγινε η συγκεκριμένη ανακοίνωση, ο αρχισυντάκτης του GQ Jim Nelson είπε χαρακτηριστικά πως «Τα hoodies εκπροσωπούν την παγκόσμια επίδραση της αντρικής μόδας σε αυτό που όλοι θέλουμε να φορέσουμε: ένα τυπικό sweatshirt».

Όντως, αυτό καθορίζει και την ανδρική ενδυμασία: το να μπορεί με 2-3 πράγματα να αντικατοπτρίζει την τελειότητα, αλλά και την απλότητα. Το κάθε hoodie είναι μοναδικό και θα θέλεις να τα πάρεις όλα.

Δες ποιοι είναι οι σχεδιαστές που έχουν επιλεχτεί:

1Balmain – Olivier Rousteing

Instagram: jimmoore / olivierrousteing / gaptaiwan

2Dsquared2 – Dean and Dan

Instagram: jimmoore / dsquared2 / lurehsu

3MSGM – Massimo Giorgetti 

Instagram: jimmoore / massimogiorgetti / besidecom_pr

4No Vacancy Inn – Tremaine Emory, Acyde, and Brock Korsan 

Instagram: jimmoore / novacancyinn

5Humberto Leon and Carol Lim (Opening Ceremony):

Instagram: jimmoore / gaphongkong, Pinterest: highsnobiety

6Officine Générale – Pierre Mahéo

Instagram: officinegenerale / jimmoore / tutuknetuknene

7Stamp – Chris Stamp

Instagram: mayu_fancy / jimmoore / chrisstamp

8Surf is Dead – Christopher Josol

Instagram: surfisdead / jimmoore Web: hypebeast

Χρησιμοποίησε το hashtag #GQforGap στην φωτογραφία σου φορώντας το αγαπημένο σου hoodie. Τα κομμάτια θα πωλούνται σε τιμές που κυμαίνονται από 69 – €130.

Εσύ ποιο hoodie προτιμάς από τη νέα συνεργασία της GAP;