Τα Golden Globes ή Χρυσές Σφαίρες, είναι βραβεία που διεξάγει η Ένωση Ανταποκριτών Τύπου (Hollywood Foreign Press Association) με σκοπό να προετοιμάσουν τον δρόμο για τα Βραβεία Όσκαρ.

Από τον Ιανουάριο του 1944, τα Βραβεία διεξάγονται συνήθως την πρώτη Κυριακή του Ιανουαρίου. Έτσι και φέτος, στις 7 Ιανουαρίου 2018 διεξήχθη η 75η απονομή Χρυσών Σφαίρων στο “The Beverly Hilton”, στην Καλιφόρνια.

Κάθε χρόνο βλέπουμε στο κόκκινο χαλί δημιουργίες καταξιωμένων σχεδιαστών, που επιλέγουν να φορέσουν οι διασημότητες. Παρ’ όλα αυτά το φετινό red carpet δεν ήταν όπως όλα τα προηγούμενα.

Οι celebrities φέτος επέλεξαν να εμφανιστούν αποκλειστικά με totally black outfit ως μια κίνηση υποστήριξης στα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης στο Hollywood, που ήταν αρκετά τη χρονιά που μας πέρασε.

Σε μια κίνηση αλληλεγύης και διαμαρτυρίας προς όλα τα θύματα, οι διάσημες υποστήριξαν την καμπάνια #MeToo, αφού ήρθε ο καιρός να σταματήσουν οι γυναίκες να ανέχονται τη σεξουαλική παρενόχληση.

Δες τα καλύτερα looks:

Alison Brie
Emilia Clarke
Dove Cameron
Meryl Streep and NDWA Director Ai-jen Poo
Gal Gadot
Kendall Jenner
Angelina Jolie
Margot Robbie

Πηγή: Elle Magazine

Εσένα ποια ήταν η αγαπημένη σου εμφάνιση; 

Δες επίσης: Οι καλύτερες εμφανίσεις από το φεστιβάλ Καννών (Part 2)

Είμαι φοιτήτρια στο τμήμα Εμπορίου, Χρηματοοικονομίκων και Ναυτιλίας, παρολ'αύτα απο μικρή είχα πάθος με την μόδα. Μεγαλώνοντας ξεκίνησα να πειραματίζομαι με υφάσματα και να δημιούργω τα δικά μου κομμάτια όπως επίσης και να εμπνέομαι απο αγαπημένους μου σχεδιαστές. Εμπνευσμένη απο το μεγαλύτερο μου πάθος, το θέατρο, δημιούργω κομμάτια εμπνευσμένα απο ταινίες, σειρές και θεατρικά έργα. Κάθε κομμάτι έχει κάτι μοναδικο αποδεικνύοντας κατι ξεχωριστο στον εαύτο σου. Λατρεύω την μουσική, τόσο να ακούω όσο και να τραγουδώ.