Στις 22 και 23 Απριλίου 2018 η Kypwell έλαβε μέρος μαζί με χιλιάδες άλλα brands και επιχειρήσεις στο Natural & Organic Products Europe στο Λονδίνο, την μεγαλύτερη έκθεση βιολογικών προϊόντων στην Ευρώπη.

Η Kypwell είναι ιδιαίτερα περήφανη που δύο από τα προϊόντα της έφτασαν φιναλίστ σε δύο κατηγορίες στα βραβεία του Natural & Organic Awards Europe 2018!

Η Youthful Natural Hyaluronic Mask ήταν φιναλίστ για “Best New Natural Beauty Product” και η Neck & Décolleté Firming Cream ήταν φιναλίστ για “Best New Natural Skincare Product”.

Η νέα Kypwell Youthful Natural Hyaluronic Mask είναι μια φυσική υαλουρονική μάσκα εμπλουτισμένη με φυσικό υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες και αποτελεί την ιδανική λύση για ώριμο δέρμα. Αυτή η μάσκα διεγείρει την κυτταρική ανανέωση, ενυδατώνει το δέρμα και μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών για μια πιο νεανική και πιο υγιή επιδερμίδα.

Η Kypwell Neck και Décolleté Firming Cream βοηθά στην σύσφιξη και ενυδάτωση της περιοχής του λαιμού και του ντεκολτέ καθώς και στην πρόληψη του σχηματισμού των οριζόντιων και κάθετων γραμμών στις περιοχές αυτές, οι οποίες μπορούν να μετατραπούν στο μέλλον σε βαθιές ρυτίδες.

Τα τοπικά πιστοποιημένα βιολογικά βότανα που καλλιεργούνται με την ηρεμία, το γόνιμο χώμα και τον ήρεμο τρόπο ζωής της Κύπρου σε συνδυασμό με συστατικά υψηλής ποιότητας, συμβάλλουν στη δημιουργία των πιο φυσικών προϊόντων που φέρουν την υπογραφή της Kypwell.

Βρείτε τα μοναδικά προϊόντα της Kypwell ηλεκτρονικά, στη σελίδα https://kypwell.com/, στο κέντρο στη Λεμεσό καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Κύπρο. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλ. 22 008351 & 25 105585.

Facebook

Instagram