Στο πλαίσιο της επέκτασης του The Mall of Cyprus, το πολυκατάστημα Debenhams φιλοξένησε το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απρίλη μία σειρά από εορταστικά events ομορφιάς και μόδας καθώς και παιδικές δραστηριότητες.

Όσοι επισκέφτηκαν το πολυκατάστημα Debenhams στο The Mall of Cyprus το Σάββατο 6 και το Σάββατο 13 Απριλίου, είχαν την ευκαιρία να απογειώσουν το look τους. Μέσα από τις συμβουλές και την καθοδήγηση των fashion stylists Ανδρέα Ζεν και Κωνσταντίνου Νατιώτη.

Εκεί, βρέθηκαν οι makeup artists Σάββα Σάββα και Ολίβιας Κωνσταντινίδου που ήταν στη διάθεση του κοινού. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στο Debenhams, μέσα σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο DJ και το μοναδικό photobooth Orbitant 360◦.

Τις Κυριακές 7 και 14 Απριλίου, γονείς και παιδιά απόλαυσαν στο Venue Café μοναδικά εργαστήρια μαγειρικής από τον διακεκριμένο chef Γιώργο Ερωτοκρίτου, φτιάχνοντας τρουφάκια και πασχαλινά μπισκοτάκια.

Δες ποιους είδαμε στο ανακαινισμένο Debenhams:

Ζώη Σοφοκλέους, Χριστίνα Αργυρού, Κωνστάντια Δημητριάδου Κωνσταντίνου, Κωνσταντίνος Νατιώτης, Χριστιάνα Ζησίμου, Ανδρέας Ζεν, Αλέξανδρος Γεωργίου
Αλέξανδρος Γεωργίου
Νάταλυ Δημοφάνους
H beauty advisor της DIOR
Ανδρέας Ζεν, Κωνσταντίνος Νατιώτης, Αλέξανδρος Γεωργίου
Ζώη Σοφοκλέους
Χριστίνα Αργυρού
Ολίβια Κωνσταντινίδη
Ιζαμπέλα Χριστοδούλου
Νάσια Σιαηλά
Η ομάδα της Urban Decay
Ολίβια Κωνσταντινίδη, Χρύσια Γεωργίου
H ομάδα της Yves Saint Laurent

Επισκεφθείτε το πολυκατάστημα Debenhams στο The Mall of Cyprus, ως τον ιδανικό προορισμό.

Ζήστε μια ξεχωριστή εμπειρία ομορφιάς, μόδας και απόλαυσης!