Το My Style Rocks έρχεται για δεύτερη χρονιά και εμείς ανυπομονούμε! Το TV show που μας χάρισε στιγμές γέλιου, αλλά ταυτόχρονα μάθαμε πολλά όσον αφορά το styling, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα!

Στις 10 Σεπτεμβρίου το My Style Rocks επιστρέφει ανανεωμένο, μιας και πλέον θα βλέπουμε καθημερινά στις τηλεοράσεις μας την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο ρόλο της παρουσιάστριας. Η Κωνσταντίνα θα μας συστήσει τα 11 κορίτσια που θα διαγωνιστούν για το μεγάλο έπαθλο. Φυσικά θα σταθεί στο πλευρό τους έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν την κριτική επιτροπή.

Μια κριτική επιτροπή λίγο διαφορετική από αυτή που γνωρίσαμε πέρσι. Σταθερός στο ρόλο του κριτή μένει ο σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης που φέτος στο πλευρό του θα έχει την αγαπημένη ηθοποιό Μπέττυ Μαγγίρα. Την επιτροπή θα συμπληρώσει ο εκδότης Δημήτρης Αργυρόπουλος, που είδαμε στον περσινό τελικό σε guest ρόλο.

Δες φωτογραφίες από τα πρώτα γυρίσματα:

Instagram: @grmystylerocks
freegossip.gr
tlife.gr

Η φόρμα της αγαπημένης εκπομπής My Style Rocks παραμένει η ίδια έχοντας 6 επεισόδια την εβδομάδα! Ένα επεισόδιο κάθε Δευτέρα ως Παρασκευή η ώρα 4:00 μ.μ. και ένα το βράδυ της Παρασκευής όπου και θα βραβεύεται η νικήτρια της εβδομάδας!

Εσύ θα βλέπεις το φετινό My Style Rocks;