Η Ιωάννα Μπέλλα, το μοντέλο που γνωρίσαμε στο Greece’s Next Top Model δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Η καλλονή Ιωάννα έγινε γνωστή από την απόρριψη της στο πρώτο κιόλας επεισόδιο του ελληνικού reality ομορφιάς λόγω των αισθητικών επεμβάσεων.

Όμως το μοντέλο δεν τα έβαλε κάτω, μιας και στην συνέχεια κυνήγησε το όνειρο της στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στα castings του Victoria Secret Show. Μπορεί να μην κέρδισε μια θέση στο catwalk του γνωστού brand, όμως αυτό δεν την πτόησε καθόλου!

Δες περισσότερα πιο κάτω:

Έτσι και βρέθηκε στα ελληνικά καλλιστεία το βράδυ της Κυριακής στις 30 Σεπτεμβρίου.

Εντυπωσίασε τόσο την κριτική επιτροπή, όσο και τον κόσμο που την ψήφησε. Αποτέλεσμα είχε φυσικά την Ιωάννα Μπέλλα νικήτρια και να κερδίζει επάξια τον τίτλο της Star Hellas 2018!

Τώρα, η Ιωάννα Μπέλλα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς διεκδικόντας την πρώτη θέση! Είμαστε σίγουροι ότι με το πείσμα της και την ομορφιά της θα καταφέρει πολλά!

Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι που προσπάθησε να “διορθώσει” όσα της είχαν αναφέρει οι κριτές στο Greece’s Next Top Model για να καταφέρει να φτάσει πιο ψηλά. Μέχρι και τα τατουάζ της έκρυψε και όπως δήλωσε έκλεισε ραντεβού για να τα αφαιρέσει.

Σε συνέντευξή της ακριβώς την επόμενη μέρα στο πρωινό του Αντέννα, η Ιώαννα μίλησε για τις πλαστικές της και για όλα που έκανε. 

Τόνισε ακόμα ότι όλα τα top models έχουν κάνει κάποια πλαστική επέμβαση, και ότι στην Αμερική δεν το βλέπουν ως κακό αν έχεις κάνει κάτι στο πρόσωπο ή στο σώμα σου. Δες το σχετικό βίντεο πιο κάτω:

Εκτός από την συνέντευξη της Star Hellas την επόμενη μέρα, πολλοί έσπευσαν να πουν ότι τα καλλιστεία ήταν στημένα αφού όλοι ήξεραν από πριν ότι νικήτρια θα βγει η Ιωάννα Μπέλλα.

Τώρα είτε είναι αλήθεια είτε όχι αυτή τη φορά δεν το ξέρουμε. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι πάντα υπάρχει κάποιος/α που παραπονιέται ότι υπήρχαν αδικίες και ότι τα καλλιστεία ήταν στημένα. Εμείς δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε να σκίσει σε ό,τι και αν κάνει στη ζωή της.  

Συγχαρητήρια Ιωάννα Μπέλλα!