Η νέα σεζόν του Greece Next Top Model έχει αρχίσει δυναμικά όπως είδες κι εδώ, μιας και βρισκόμαστε αισίως στο 3ο επεισόδιο! Έχει ως αποτέλεσμα να μας καθηλώνει όλους, μπροστά στις τηλεοράσεις μας κάθε Δευτέρα!

Βλέποντας το τελευταίο επεισόδιο του GNTM υπήρξαν κάποιες στιγμές που μας κίνησαν το ενδιαφέρον. Κάποιες στιγμές που μας σόκαραν ή ακόμη μας συγκίνησαν, έτσι λοιπόν μαζέψαμε όσα όλα ξεχωρίσαμε από το τρίτο επεισόδιο του Next Top Model!

Δες πιο κάτω:

1Διπλή συμμετοχή

Στο τελευταίο επεισόδιο του GNTM είδαμε για πρώτη φορά μια διπλή συμμετοχή στα auditions! Οι δύο φίλες,  Κατερίνα Ζάννα και Μέγκυ Ανδρέου μπήκαν μαζί για να αντιμετωπίσουν τους κριτές!

Δήλωσαν μαζί συμμετοχή και έκαναν μαζί την audition τους για να στηρίξει η μια την άλλη! Όταν ο Άγγελος ρώτησε τη Μέγκυ πώς θα ένιωθε αν έμπαινε η Κατερίνα στο σπίτι του GNTM και εκείνη όχι, απάντησε ειλικρινά πώς θα στεναχωριόταν όμως θα ήταν χαρούμενη για την κολλητή της.

Τα κορίτσια κατάφεραν και πέρασαν στην επόμενη φάση του bootcamp! Άραγε μπορεί να αντέξει η φιλία μέσα σ’ έναν τόσο απαιτητικό διαγωνισμό ομορφιάς σαν αυτό του Next Τop Μodel;

2Έντονο μακιγιάζ και αλαζονεία

Η Ειρήνη από την αρχή της audition δεν έκανε την καλύτερη εντύπωση αφού μόλις μπήκε, την έστειλαν να βγάλει το makeup της! Όταν την ρώτησε η Βίκυ αν έχει κάνει contouring και αν έχει βάψει τα πάντα στο πρόσωπο της η απάντηση της ήταν «λίγο». Πράγμα που ήταν εμφανώς ψέμα!

Η Ειρήνη όχι μόνο είχε κάνει πολύ έντονο μακιγιάζ, κάτι που πρέπει να αποφεύγει ένα μοντέλο σε casting, δεν το έκανε ούτε σωστά! Με αποτέλεσμα να δημιουργήσει λάθος σκιές στο πρόσωπο της και να μοιάζει με μασκαρά και πατρινό καρναβάλι, όπως την αποκάλεσε η Βίκυ Καγιά!

Εκτός λοιπόν από το έντονο μακιγιάζ, η Ειρήνη πήγε με υπερβολική αυτοπεποίθηση δηλώνοντας ότι ήρθε για να κερδίσει. Αυτοπεποίθηση που έφτανε τα όρια της αλαζονείας, χωρίς να έχει κάποιο βάσιμο επιχείρημα. Όπως ήταν αναμενόμενο, η Ειρήνη δεν πέρασε στην επόμενη φάση με 3 όχι και 1 ναι!

3Ένταση μεταξύ των κριτών

Για τα μάτια της Άννας, ή καλύτερα για το σώμα της, ήρθαν σε κόντρα η Βίκυ Καγιά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η νεαρή θεσσαλονικιά έφερε σε αντιπαράθεση της δύο γυναίκες όσο αφορά το σώμα της και κατά πόσο κάνει για μοντέλο!

Με τη Βίκυ να στηρίζει πώς δεν κάνει για πασαρέλα αλλά ούτε και για τίποτα, πέρα μόνο του Instagram, προκαλώντας την αντίδραση της Ηλιάνας καθώς διαφωνούσε!

Η Βίκυ δήλωσε πώς έζησε 7 χρόνια στην Αμερική, με την Ηλιάνα να απαντάει «Άλλη δεκαετία εσύ κι άλλη δεκαετία εγώ. Στη δική μου δεκαετία υπάρχει αυτό το πρότυπο, αυτή η βιομηχανία». Ουπς! Μ’ αποτέλεσμα ο διάλογος να γίνεται ολοένα και πιο έντονος!

Πιστεύεις πώς τα αιχμηρά σχόλια συνέχισαν και πίσω από τις κάμερες; Ή μήπως ο καυγάς να μην ήταν και τόσο αυθόρμητος, αλλά στημένος;

Εσύ ποια στιγμή ξεχώρισες από το τελευταίο επεισόδιο του GNTM;