Είμαι σίγουρη ότι από χθες εμφανίζονται κάτι φωτογραφίες με ρομπότ ντυμένα με κουστούμι Chanel στην αρχική σου σελίδα. Πολύ απλά ο Karl Lagerfeld έβαλε το χεράκι του και για ακόμη μια φορά το fashion show του οίκου Chanel έγινε viral!

Αν και δηλώνω λάτρης του οίκου, σίγουρα το χθεσινό fashion show δεν ήταν από τα αγαπημένα μου από την εβδομάδα μόδας του Παρισίου. Περίμενα κάτι πολύ καλύτερο από τον Karl Lagerfeld.

Όπως και να έχει ήταν το fashion show του μεγαλύτερου γαλλικού οίκου και δεν μπορούσαμε να μην γράψουμε απολύτως τίποτα.

Τι έγινε στο fashion show και ποιες είναι οι νέες τάσεις που προτείνει ο οίκος?

1Ο Karl Lagerfeld μετέτρεψε το Grand Palais του Παρισίου σε High tech μονάδα δεδομένων

2Tα flat παπούτσια (οι μπαλαρίνες) κυριάρχησαν στο catwalk του οίκου

3Καπέλα του baseball

Τα μοντέλα φορούσαν σχεδόν σε κάθε outfit το συγκεκριμένο είδος καπέλου. Ίσως γίνει το trend της ερχομένης Άνοιξης!

4Tech print colours

5Ρομπότ clutch bags

Συγγνώμη αγαπημένε μου Karl,
αλλά έχεις αποδείξει ότι μπορείς και πολύ καλύτερα!

 

Δες επίσης: Dolce & Gabbana: Όλα όσα είδαμε στο φαντασμαγορικό fashion show!

Πεισματάρα, τελειομανής δημοσιογράφος που λατρεύει τη μόδα. Τελείωσα τις προπτυχιακές σπουδές μου στην Θεσσαλονίκη κι από ᾽κει έχω και τις ομορφότερες αναμνήσεις. Στο τρίτο έτος των σπουδών έφυγα για Erasmus στο Παρίσι-μεγάλη αγάπη και αυτή η πόλη- μόλις έφτασε το καλοκαίρι και τελείωσαν τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο, αποφάσισα να εκμεταλλευτώ το γεγονός ότι βρισκόμουν στην πρωτεύουσα της μόδας και να παρακολουθήσω σεμινάρια για την Επικοινωνία Μόδας, στο Ινστιτούτο μόδας του Παρισιού. Και ενώ ορκιζόμουν ότι θα ξανά γυρνούσα στο Παρίσι για μεταπτυχιακό, όταν έγινα δεκτή στο London College of Fashion στο κλάδο Δημοσιογραφία Μόδας, πέταξα από τη χαρά μου, μάζεψα τα πράγματά μου και να᾽ μαι τώρα στο Λονδίνο.