Ανακαλύψτε στη First Boutique τη νέα συλλογή «Essence of Bees» από την πολυτελή σειρά «L’Elixir des Glaciers» της Valmont. Εδώ και καιρό, η First Boutique είναι ο επίσημος πωλητής της Valmont στην Κύπρο, αφού φιλοξενεί αποκλειστικά τα προϊόντα της στο κατάστημα.

Το «Essence of Bees», η πιο πρόσφατη προσθήκη στη σειρά, αντιπροσωπεύει μια μοναδική και απροσδόκητη αλχημεία μεταξύ της μελισσοκομίας, της επιστήμης και της απόλυτης πολυτέλειας.

Δείτε ποια προϊόντα δημιούργησαν:

Σήμερα βρίσκουμε όλο και περισσότερους τρόπους για να αξιοποιήσουμε το εκλεπτυσμένο χρυσό υγρό που παράγουν οι μέλισσες.

Για πρώτη φορά η γραμμή συνδυάζει το μέλι, την πρόπολη και το βασιλικό πολτό απευθείας από την κυψέλη μελισσών και την εφαρμόζει σε μια εξαιρετικά πολυτελή φόρμουλα, έτσι ώστε να δημιουργήσει τρία απίθανα προϊόντα φτιαγμένα στη Ελβετία.

Tο Cure Majestueuse, ένα θρεπτικό λάδι ομορφιάς, το Masque Majestueux, μια υπέροχη μάσκα περιποίησης προσώπου, και το Serum Majestueux, ένα φανταστικό lifting serum για τα μάτια.

Τα τρία συστατικά που αποτελούν τη βάση αυτής της σειράς έχουν εξαιρετικά ωφελήματα για την επιδερμίδα. Το μέλι έχει ισχυρές ιδιότητες ενυδάτωσης, η πρόπολη είναι γνωστή ως αντιβακτηριακή με καθαριστικές ιδιότητες και τέλος ο βασιλικός πολτός ο οποίος είναι υπεύθυνος για την αναζωογόνηση και αποκατάσταση του δέρματος.

Η Valmont δημιούργησε αυτή τη νέα συλλογή ως ένα αφιέρωμα στις μέλισσες, τη χλωρίδα, την επιστήμη, τη βιοτεχνία και την πολυτέλεια και γι’ αυτό η First Boutique είναι ιδιαίτερα περήφανη που έχει τη δυνατότητα να προσφέρει αυτά τα μοναδικά προϊόντα περιποίησης αποκλειστικά στους χώρους της!

Βρείτε τώρα την νέα συλλογή «Essence of Bees» από τις 29 Νοεμβρίου 2017, στη First Boutique στην οδό Ιάκωβου Τομπάζη 1, 3107, Λεμεσός.

Τηλ.: 70001151, +357 25 35 44 17.

www.firstbtq.com 
https://www.facebook.com/firstbtq/
https://www.instagram.com/firstbtq/
http://essenceofbees.com/en.html