Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram o σχεδιαστής Guiseppe Zanotti ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την τραγουδίστρια Jennifer Lopez.

Και σε περίπτωση που υπάρχει έστω και μια μικρή πιθανότητα το όνομα του να μην σου λέει κάτι σου σου θυμίζω ότι είναι αυτός που κρυβόταν πίσω από τα παπούτσια της Lady Gaga χωρίς τακούνι.

Δεν είναι η πρώτη φόρα που ο ταλαντούχος σχεδιαστής παπουτσιών συνεργάζεται με διεθνούς φήμης τραγουδίστρια, αφού και πέρσι είχε συνεργαστεί με την Beyoncé.

Jlo1

Jlo

Τι να περιμένουμε όμως από την συλλογή του με την JLo; Συμφώνα με τις δηλώσεις του θα είναι μια συλλογή με Killer High heels, gladiators σανδάλια και sneakers στολισμένα με κρύσταλλα!

Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για μια πολύ sparkle collection!

 

Δες επίσης: Τα πρώτα σχέδια από τη συλλογή Kenzo X Η&Μ είναι γεγονός!

Πεισματάρα, τελειομανής δημοσιογράφος που λατρεύει τη μόδα. Τελείωσα τις προπτυχιακές σπουδές μου στην Θεσσαλονίκη κι από ᾽κει έχω και τις ομορφότερες αναμνήσεις. Στο τρίτο έτος των σπουδών έφυγα για Erasmus στο Παρίσι-μεγάλη αγάπη και αυτή η πόλη- μόλις έφτασε το καλοκαίρι και τελείωσαν τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο, αποφάσισα να εκμεταλλευτώ το γεγονός ότι βρισκόμουν στην πρωτεύουσα της μόδας και να παρακολουθήσω σεμινάρια για την Επικοινωνία Μόδας, στο Ινστιτούτο μόδας του Παρισιού. Και ενώ ορκιζόμουν ότι θα ξανά γυρνούσα στο Παρίσι για μεταπτυχιακό, όταν έγινα δεκτή στο London College of Fashion στο κλάδο Δημοσιογραφία Μόδας, πέταξα από τη χαρά μου, μάζεψα τα πράγματά μου και να᾽ μαι τώρα στο Λονδίνο.