Η καινούργια διαφημιστική καμπάνια του γαλλικού οίκου Chanel δεν είναι ακριβώς ό,τι περιμέναμε.

Ο Karl Lagerfeld αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό, αφού όπως δήλωσε βαρέθηκε να βλέπει ένα μοντέλο να κρατάει μια τσάντα.

Έτσι λοιπόν αποφάσισε για τη νέα καμπάνια του οίκου Chanel να χρησιμοποιήσει την τεχνική copy and paste και να δημιουργήσει πολύχρωμα collage.

Chanel’s new fall ad campaign

Κάποια από αυτά απεικονίζουν τη σιλουέτα των μοντέλων Mariacarla Boscono και Sarah Brannon, ενώ κάποια άλλα φανταστικούς χαρακτήρες.

Από τα collage δε θα μπορούσαν να λείπουν οι πέρλες και οι καμέλιες – χαρακτηριστικά που διακρίνουν τον γαλλικό οίκο.

Και όπως πάντα ο Karl Lagerfeld πρωτοπορεί!

 

Δες επίσης: Chanel: Η πρώτη διεθνής επίδειξη μόδας στην Κούβα!

Πεισματάρα, τελειομανής δημοσιογράφος που λατρεύει τη μόδα. Τελείωσα τις προπτυχιακές σπουδές μου στην Θεσσαλονίκη κι από ᾽κει έχω και τις ομορφότερες αναμνήσεις. Στο τρίτο έτος των σπουδών έφυγα για Erasmus στο Παρίσι-μεγάλη αγάπη και αυτή η πόλη- μόλις έφτασε το καλοκαίρι και τελείωσαν τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο, αποφάσισα να εκμεταλλευτώ το γεγονός ότι βρισκόμουν στην πρωτεύουσα της μόδας και να παρακολουθήσω σεμινάρια για την Επικοινωνία Μόδας, στο Ινστιτούτο μόδας του Παρισιού. Και ενώ ορκιζόμουν ότι θα ξανά γυρνούσα στο Παρίσι για μεταπτυχιακό, όταν έγινα δεκτή στο London College of Fashion στο κλάδο Δημοσιογραφία Μόδας, πέταξα από τη χαρά μου, μάζεψα τα πράγματά μου και να᾽ μαι τώρα στο Λονδίνο.