Από τις 8 Σεπτεμβρίου τo BBC 2 θα προβάλει την πιο fashionable σειρά Vogue, Absolutely Fashion: Inside British Vogue.

Σκηνοθέτης της σειράς είναι ο Richard Mace. Η αγγλική Vogue του είχε δώσει άδεια από το 2015 μέχρι πρόσφατα, να παρακολουθεί και να καταγράφει με την κάμερα του όλα όσα συμβαίνουν στην αγγλική βίβλο της μόδας.

Alexandra-Shulman-3_1

 

Lucinda-Chambers-2_1

 

810 (1)

Όλα όσα συνέβαιναν αυτούς τους 9 μήνες στην Vogue έχουν μαγνητοσκοπηθεί και είναι έτοιμα να προβληθούν στην μικρή οθόνη! Κάποια από αυτά είναι οι πολυέξοδες φωτογραφίσεις, οι συνεντεύξεις γνωστών προσώπων από τον χώρο της μόδας, αλλά και τα fashion shows που παρευρισκόταν η αρχισυντάκτρια Alexandra Shulman.

 

Κάτι μου λέει πως μόλις βρήκες τη σειρά που θα παρακολουθείς φέτος το φθινόπωρο! 

 

Aσχολείσαι με το fashion blogging; Θέλεις να μάθεις περισσότερα για θέματα μόδας και να μοιραστείς τις ιδέες σου; Κάνε αίτηση στο Internship για Fashion Bloggers στο StudentLife Trends!

fashion bloggers

Πεισματάρα, τελειομανής δημοσιογράφος που λατρεύει τη μόδα. Τελείωσα τις προπτυχιακές σπουδές μου στην Θεσσαλονίκη κι από ᾽κει έχω και τις ομορφότερες αναμνήσεις. Στο τρίτο έτος των σπουδών έφυγα για Erasmus στο Παρίσι-μεγάλη αγάπη και αυτή η πόλη- μόλις έφτασε το καλοκαίρι και τελείωσαν τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο, αποφάσισα να εκμεταλλευτώ το γεγονός ότι βρισκόμουν στην πρωτεύουσα της μόδας και να παρακολουθήσω σεμινάρια για την Επικοινωνία Μόδας, στο Ινστιτούτο μόδας του Παρισιού. Και ενώ ορκιζόμουν ότι θα ξανά γυρνούσα στο Παρίσι για μεταπτυχιακό, όταν έγινα δεκτή στο London College of Fashion στο κλάδο Δημοσιογραφία Μόδας, πέταξα από τη χαρά μου, μάζεψα τα πράγματά μου και να᾽ μαι τώρα στο Λονδίνο.