Σίγουρα θα γνωρίζεις τη διάσημη fashion blogger, Negin Mirsalehi μιας και είναι μία από τις top στο χώρο της! Με 5 εκ. followers στο Instagram και 273,000 subscribers στο YouTube, δεν είναι τυχαίο που βραβεύτηκε πέρσι ως influencer της χρονιάς!

Η Negin βρέθηκε στο Παρίσι, με αφορμή το Paris Fashion Week κι έμεινε στο αγαπημένο της ξενοδοχείο Plaza Athénée. Φυσικά, αν είσαι fan της Negin θα γνωρίζεις πώς το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι η πρώτη της επιλογή κάθε φορά που επισκέπτεται το Παρίσι!

Φαίνεται πως και η Κύπρια σχεδιάστρια μόδας, Ζώη Σοφοκλέους το γνώριζε και δε δίστασε να αδράξει την ευκαιρία! Έτσι, αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στη Negin Mirsalehi μια από τις δημιουργίες της.

Δες πιο κάτω:

Η Ζώη Σοφοκλέους ανέβασε στο Instagram δείχνοντας πώς έστειλε μια τσάντα με το logo της, στο ξενοδοχείο ειδικά για τη Negin Mirsalehi! Στη συνέχεια ανέβασε το πιο πάνω post που δείχνει τη Negin να ευχαριστεί τη Ζώη!

Η αγαπημένη blogger αποδεικνύει πόσο γλυκιά και αυθεντική είναι γι’ άλλη μια φορά!Το σίγουρο είναι ότι αν δείξει έστω και σ’ ένα vlog τις δημιουργίες της Ζώης, τότε η καριέρα της σχεδιάστριας θα εκτοξευθεί!

Εσύ θα ήθελες να δεις τι έστειλε
η Ζώη Σοφοκλέους στη Negin Mirsalehi;