Η Philip Martins, ένα premium Ιταλικό brand που δημιουργήθηκε για να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα περιποίησης μαλλιών, ήρθε για να αφήσει το δικό της στίγμα στο χώρο!

Μέσα από την οργανική, φυσική και βιο – συμβατική φιλοσοφία της και έχοντας ως βάση της αγνά συστατικά και αιθέρια έλαια όπως Jojoba Oil, Calabria Orange, Italian Aloe και Olive Oil, η Ιταλική εταιρεία κατάφερε να αναδειχθεί τόσο μέσα από fans μεγάλης εμβέλειας όπως ο Ιταλός σχεδιαστής μόδας Valentino, όσο και μέσα από luxury ξενοδοχεία, μεγάλα περιοδικά και shows του εξωτερικού.

Οι σειρές προϊόντων που προσφέρει η Philip Martins, εξυπηρετούν το ευρύ κοινό καθώς μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε τύπο μαλλιών προσφέροντάς τους αποτελέσματα υψηλής απόδοσης.

Αναζητήστε τα προϊόντα Philip Martins σε επιλεγμένα κομμωτήρια σε όλη την Κύπρο και αφεθείτε σε ένα μοναδικό ταξίδι αισθήσεων!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 99924847 ή επισκεφθείτε την Philip Martins στο Facebook: https://www.facebook.com/PhilipMartinsCy/ και στο Instagram: https://www.instagram.com/philipmartinscy/